Allergi – Helårs allergi

Akupunktur behandling af Helårs allergi kan påbegyndes hele året. Akupunktur har en fin effekt på allergi. Symptomerne lindres/mindskes og for nogens vedkommende forsvinder de helt. Det er en autoimmun lidelse – en overfølsomhedsreaktion lige som Pollenallergi og påvirker således også øjne, næse, bihuler, strube/hals, fordøjelsen og huden. Allergikere har ofte meget tør hud.

Der reageres ofte på følgende: fødevare(f.eks. mejeriprodukter, gluten), husstøv, husdyr (kat, hund og hest), parfume og latex.

Årsagerne til allergien kan være flere; – genetisk betinget, infektioner, antibiotika, forurening (kemikalier og miljøgifte), indeklimaproblemer, parfume og tilsætningsstoffer; ifølge den kinesiske medicin kan psykiske ubalancer også påvirke en og skabe allergi.

Akupunktur sammen med udrensende kost, styrkelse af tarmflora, blide manipulationer og udstrækning af nakkespændingerne samt åndedrætsøvelser har fin effekt på allergier. Samtidigt med akupunktur behandlingen står på vil det være bedst at undgå de stoffer man reagere på.

Patrick Power – Stress ramt

Da jeg kom til Jørgen var seriøst stresset og jeg kunne ikke se en positiv fremtid, for mig selv. Efter bare en session med Jørgen var jeg meget mere afslappet, og efter en uge, hvor jeg brugte teknikkerne selv, har jeg det langt bedre. Jeg er positivt overrasket over, hvor effektivt det har været og er.

Hilsen fra en glad og lettet
Patrick M. Powers
London UK