Albue smerter – Tennisalbue, Golfalbue eller Musearm

Akupunktur er effektiv mod Albue smerter.

Om det er Tennisalbue, Golfalbue eller Musearm, så er de alle 3 overbelastningsskader. Overbelastningen medfører irritation, hævelse, inflammation og smertetilstande omkring albuen og underarmen. Smerten kan variere i udtryk, fra irriterende ømhed til jagende, brændende og strålende smerte fra albue og ned i underarmen, ja helt ud i fingrene. Smerten kan nærmest lamme armen, så man ikke engang kan holde en kop i hånden. Ofte bliver smerten være og være i løbet af dagens brug – belastning af arm og albue.
Kroniske albuesmerter kan også genere i hvile og ligefrem forstyrre ens nattesøvn.

Overbelastningen kan skyldes gentagne håndledsbevægelser med tennisketcher, golfkølle, værktøj eller brug af computer mus eller noget helt andet. Smerterne ved albuen kan også skyldes nerve irritation/tryk på nerven i nakken – specielt ved nerven ved C5 og C6 i Nakken.

Akupunktur, Laserbehandling, blide manipulationer og udstrækning af nakken samt albueleddet vil ofte fjerne eller lindre smerten allerede efter første behandling.

Læs hvad glade patienter har oplevet hos os.

Patrick Power – Stress ramt

Da jeg kom til Jørgen var seriøst stresset og jeg kunne ikke se en positiv fremtid, for mig selv. Efter bare en session med Jørgen var jeg meget mere afslappet, og efter en uge, hvor jeg brugte teknikkerne selv, har jeg det langt bedre. Jeg er positivt overrasket over, hvor effektivt det har været og er.

Hilsen fra en glad og lettet
Patrick M. Powers
London UK