Angst nær Århus

Effektive metoder mod panikangst og angst nær Århus

Akupunktur, åndedrætsøvelser og EFT har en fantastisk effekt på angst og panikangst. Når et menneske har været ude for en faretruende oplevelse, hvor der forekommer en situation man ikke under de normale omstændigheder havde forventet, kan man udvikle et chok. Et chok producerer angst. Besøg vores helseklinik på Djursland nær Århus og lad os hjælpe dig med din angst.

Chokket kommer, ved bruddet mellem forventningen og realiteten. Hvis man bærer et chok, vil man på ubevidst niveau altid forsøge at undgå det tema, som har fremkaldt chokket. Sanserne arbejder på højtryk, for at detektere en fare. Vi siger, at nerverne sidder udenpå tøjet.

Kroppen forsøger konstant at reparere chokket, imens distancerer man sig fra sin situation, fordi man ikke kan rumme denne. Man distancerer sig f.eks. ved undgåelsesopførsel, fornægtelse (ofte skift mellem fornægtelse og erkendelse), impulsivitet, aggression, depression, afhængighed, selvskade, og anspændthed.

Angst sætter kroppen i alarmberedskab, vores sympatiske nervesystem er overaktiveret – vi er klar til at kæmpe eller løbe for livet. Kroppens energi sidder i musklerne, det gør os anspændte, stive og urolige. Ordsproget, Stiv af skræk.

Akupunktur, både øreakupunktur og kropsakupunktur har en rigtig fin effekt på angst – sammen med åndedrætsøvelser og evt. EFT – akupunktur åbner op for energien og får den til at flyde igen, det skaber harmoni mellem krop og psyke.

Vi kunne nævne et hav af mennesker, hvor vi har hjulpet dem af med deres angst – under vores patienthistorier er et par stykker som fortæller om deres oplevelse ude hos os.

Læs her hvordan Brian Terp Banke slap af med sin dødsangst

Læs her Pernille Møgelvang Dohn har sluppet sin panik angst – som hun ellers har døjet med hele livet

Læs om Patrick Powers historie – Stress ramt

Læs alle patienthistorier her

Da jeg kom til Jørgen var seriøst stresset og jeg kunne ikke se en positiv fremtid, for mig selv. Efter bare en session med Jørgen var jeg meget mere afslappet, og efter en uge, hvor jeg brugte teknikkerne selv, har jeg det langt bedre. Jeg er positivt overrasket over, hvor effektivt det har været og er.

Hilsen fra en glad og lettet Patrick M. Powers
London UK

Book en tid

Slip dit ubehag, rygsmerter, idrætsskader, hovedpine, stress og meget mere.

Telefon hverdag bedst mellem kl. 8.30 – 9.30