Astma – hoste

Akupunktur og Chi Kung er meget effektiv i behandling af astma og hoste

Astma er kendetegnet ved vejrtræknings problemer, gentagne anfald af åndenød, ofte med hoste, trykken for brystet, problemer med slimdannelse og ofte med en karakteristisk hvæsende og pibende vejrtrækning.

Infektioner, kulde, anstrengelse, tobaksrøg, pollen, dyrehår og støvmider irriterer luftvejene og får de sarte og følsomme slimhinder i bronkierne til at hæve op og producere slim. Slimet kan have forskellige farver og fortæller noget om hvilken slags Astma der er tale om. Slimet kan være vandagtigt, tykt, fedtet, klart eller hvidt eller gul/grøn. Astma kan også være en tør type, hvor der nærmest ingen slim er.

Astma kan komme i akutte udbrud, man kan også lide af kronisk astma, hvor man konstant har åndedræts problemer; der kan være problemer både med indånding og udånding. Nogen personer er genetisk belastet og andre typer skyldes ydre omstændigheder sammen med nedsat immunforsvar, allergier mm.

Selve akupunkturbehandlingen afhænger af astma typen. Vi har rigtig gode erfaringer med astma behandling, og kombinerer den altid med vejrtræknings undervisning samt kostvejledning. Vi anbefaler alle med astma at starte på at lave Chi Kung, som har en rigtig god effekt på kroppens energi og vejrtrækning.

Mejeri produkter er noget alle bør undgå da disse produkter får kroppen til at danne slim og slimen forværrer problemerne med vejrtrækningen.

Læs her hvordan Jørgen Jensen slap af med sin grimme hoste og vejrtrækningsproblem

Læs her hvordan Mogens Klausen blev hjulpet af med sin medicin og Astma mm.

Book en tid

Slip dit ubehag, rygsmerter, idrætsskader, hovedpine, stress og meget mere.

Telefon hverdag bedst mellem kl. 8.30 – 9.30