Magnetfelt Terapi

Naturlig behandling

Vi benytter de tyske Elec Magnetfelts tromler og applikator. Magnetfelt terapi fungerer rigtig fint sammen med akupunktur behandling.

Magnetfelt terapi, giver kroppen naturlige og pulserende magnetfelter og uden bivirkninger. Man må ikke bruge Magnetfelt Terapi hvis man har pacemaker.

I Tyskland har man forsket og brugt magnetfelter i rigtig mange år, faktisk benyttes magnetfelt terapi på mange Tyske sygehuse, Vi har benyttet terapiformen siden starten 1982

Det menneskelige legeme består af celler, millioner af celler. Vores celler er omgivet af en cellemembran, og det er gennem cellemembranen, at cellen får næring, f.eks. ilt, vitaminer, mineraler, kulhydrater, protein osv. Selve cellestofskiftet er passagen af disse forskellige stoffer, ind med næringsstofferne som giver ilt/energi og ud med affaldsstofferne. Styringen er bl.a. elektromagnetisk betinget.

Forskere har fundet ud af at de forskellige cellegrupper i kroppen påvirkes forskelligt af magnetfelternes frekvens. Enhver cellegruppe har helt sin egen elektromagnetiske frekvens. Derfor er den pulserende magnetfeltterapi langt mere effektiv end den traditionelle, baseret på et stationært nord-syd magnetfelt.

Ifølge forskerne er den kraftigste måde at påvirke kroppen ved at påvirke med frekvenser.

Magnetfelterne påvirker jernatomerne i blodet. Herved styrkes først og fremmest blodcirkulationen og blodets evne til at bringe ilt med rundt i kroppen. Mange oplever en dejlig varm fornemmelse sprede sig rundt i kroppen efter få minutters behandling.

Vi har set benbrud hele på den halve tid, p.g.a. den forbedrede blodcirkulation.

Der findes også menneskeskabte og skadelige magnetfelter, som påvirker vores cellers naturlige cellestofskifte. Disse skadelige felter går ind og forstyrrer og skader kroppens cellestofskifte ved at blokere og overdøve vores naturlige felter og svingninger. Skadelige felter kan komme fra mobiltelefoner, mikrobølgeovne, TV apparater og højspændingsledninger m.m.

Vi benytter magnetfelt terapi sammen med akupunktur ved en række lidelser og med ganske god effekt.

Book en tid

Slip dit ubehag, rygsmerter, idrætsskader, hovedpine, stress og meget mere.

Telefon hverdag bedst mellem kl. 8.30 – 9.30