Hælspore

Akupunkturbehandling af hælspore

Hælspore

Vi har rigtig god erfaring og succes med at behandle hælspore med Akupunktur, laserbehandling og øvelser. Allerede efter første behandling mærkes der en god lindring af smerten i hælen. Mange med hælspore har rigtig god hjælp af at få korrigeret deres fodstilling med øreakupunktur (posturologi) samt hjælp af specielle fodsålsindlæg. (Specialsåler der aflaster trykket på hælen)

Hvordan opleves en hælspore?

Hælspore kan være en meget smertefuld tilstand i hælen. Smerten kan være så slem, at man slet ikke kan træde ned på hælen. Det kan føles som at gå på glasskår, stikkende, jagende, brændende fornemmelse, nogen beskriver det som at gå på en byld.

Smerten skyldes en irritation, hævelse og inflammation (betændelse uden bakterier) i vævet omkring og i selve fodens trædepude under hælbenet.

Årsagen til hælsporen

Der ligger gerne en overbelastning bagved irritationen i hælen. Overbelastningen kan stamme fra et kraftigt stød, spark op i hælen under f.eks. fodboldtackling; det kan være gentagne stød fra hårdt underlag og dårligt stødabsorberende arbejdsstøvler/sko (f.eks. slagter), for hård træning hos atleter, længere tids overbelastning ved gang eller løb – måske helt nye sko, som ikke har ordentlig stødabsorbering.

Ofte har folk rundet de 35-40 år – fodens stødabsorberende pude skrumper jo med alderen, og specielt platfodet personer har tendens til at få problemer fordi den forkerte fodstilling overbelaster den stødabsorberende hælpude.

Lider du af hælspore vil det være en rigtig god ide at få noget akupunktur, laserbehandling, lære nogle øvelser samt få lavet dig nogle rigtig gode skoindlæg; ellers kan du nemt komme til at døje i nogle år med hæmmende smerter, som jo påvirker din dagligdag og livskvalitet. Erfaringen siger, efter et par år brænder lidelsen ud af sig selv, men det er jo lang tid at vente og være hæmmet.

Læs her hvordan Jesper Clemmensen blev hjulpet med få behandlinger.

Læs om Patrick Powers historie – Stress ramt

Læs alle patienthistorier her

Da jeg kom til Jørgen var seriøst stresset og jeg kunne ikke se en positiv fremtid, for mig selv. Efter bare en session med Jørgen var jeg meget mere afslappet, og efter en uge, hvor jeg brugte teknikkerne selv, har jeg det langt bedre. Jeg er positivt overrasket over, hvor effektivt det har været og er.

Hilsen fra en glad og lettet Patrick M. Powers
London UK

Book en tid

Slip dit ubehag, rygsmerter, idrætsskader, hovedpine, stress og meget mere.

Telefon hverdag bedst mellem kl. 8.30 – 9.30