Hofte smerter

Akupunktur er en god behandlingsmetode for Hoftesmerter.

Hoftesmerterne kan have flere årsager. Slidgigt i hoften kan stråle ned i benet, sædvanligvis også ind i lysken og på forsiden af låret samt smerte i selve hoften og balden. Spændinger og irritationer i musklerne, senerne og ikke mindst hævelse og inflammation i slimsækkene omkring hofteleddet kan også give smerte.

Hævelsen i slimsækkene og spændingerne i muskler og sener kan komme fra et uheld, et fald på hoften, et stød eller af decideret overbelastningsskade, forkert slid.

En overbelastning kan komme fra problemer i lænden eller bækkenet, men kan da også stamme nedefra forkert fodstilling, ankel eller knæskader som giver fejlbelastning i hoften.

Vi har gode resultater med behandling af hoftesmerter. Først handler det jo om at finde selve årsagen og så gøre noget ved den + samtidigt behandle med akupunktur, Laser, blide manipulationer af ryg, bækken og hofte, få løsnet op for de spændinger der ligger i muskler og sener, så der kan komme noget mere bevægelsesfrihed i hoften.

Læs her hvad Berit Elkær har oplevet……

Patrick Power – Stress ramt

Da jeg kom til Jørgen var seriøst stresset og jeg kunne ikke se en positiv fremtid, for mig selv. Efter bare en session med Jørgen var jeg meget mere afslappet, og efter en uge, hvor jeg brugte teknikkerne selv, har jeg det langt bedre. Jeg er positivt overrasket over, hvor effektivt det har været og er.

Hilsen fra en glad og lettet
Patrick M. Powers
London UK