Iskias smerter

Akupunktur er effektiv ved iskias

Iskias er navnet på kroppens 2 største nerver, en i højre og venstre side. Nerven udspringer i lænden (mellem L4 –L5), går ned gennem ballen og ned i benet, hvor den forgrener sig til læggen og foden.

Iskiassmerter er et udtryk for en dyb borende og jagende smerte, nogle gange nærmest elektrisk smerter, en føleforstyrrelse og sovende fornemmelse, som starter i lænden, balden, baglåret og stråler helt ned i benet og ud i tærerne. Det er forskelligt hvordan det opleves, og smerten kan komme og gå afhængig af

hvor anspændt man er i ryggen. Nogle har det bedst med bevægelse, andre har det bedst med at ligge og aflaste nerven samtidig med is behandling.

Årsagen ligger ofte i lænden, som føltes stiv og fastlåst; den nedsatte bevægelse af rygsøjlens facetled, medfører irritation af iskiasnerven. Men også spændinger og muskelinfiltrationer i sædemuskulaturen, infektioner og slidgigt både i ryg og hofte kan påvirke nerven.

Både krops og øreakupunktur har bevist deres effekt til behandling af iskias smerter.

Vi har mange års erfaring og hjulpet rigtig patienter med voldsomme iskias smerter. Vi bruger gerne akupunktur sammen med let manipulation og udstrækning af musklerne. Det handler jo om at afspænde musklerne og skabe cirkulation af energien, så irritation og hævelse kan fjernes igen.

Læs om glade patienternes oplevelser hos os.

Læs om Patrick Powers historie – Stress ramt

Læs alle patienthistorier her

Da jeg kom til Jørgen var seriøst stresset og jeg kunne ikke se en positiv fremtid, for mig selv. Efter bare en session med Jørgen var jeg meget mere afslappet, og efter en uge, hvor jeg brugte teknikkerne selv, har jeg det langt bedre. Jeg er positivt overrasket over, hvor effektivt det har været og er.

Hilsen fra en glad og lettet Patrick M. Powers
London UK

Book en tid

Slip dit ubehag, rygsmerter, idrætsskader, hovedpine, stress og meget mere.

Telefon hverdag bedst mellem kl. 8.30 – 9.30