Kræftbehandling – bivirkninger fra kemo- og strålebehandling

Akupunktur hjælper rigtig mange kræftpatienter.

Kræftpatienter skal gerne igennem et forløb med enten operation, kemoterapi eller strålebehandling. Det er en hård behandling for kroppen og psyken, bare diagnosen alene kan jo næsten sparke benene væk under en person, og efterlader vedkommende en form for chok med frygt, angst, depression og totalt energiforladt. Ca. hver 3. dansker får kræft på et tidspunkt.

Under et behandlingsforløb med kemo- og strålebehandling er der ofte en hel række af bivirkninger, som f.eks. stor træthed, generel utilpashed, kvalme, opkastninger, smagsændringer, hårtab, forstoppelse, diare, ændret blodbillede, nedsat immunforsvar, slimhinde gener og andre gener der er hårde ved både krop og sind/psyke.

Heldigvis er der hjælp at hente; vi har rigtig stor erfaring med at benytte akupunktur, åndedrætsøvelser, Chi Kung øvelser, EFT samt vejledning i kost og kosttilskud til at mindske de gener der er i forbindelse med den traditionelle kræftbehandling.

Først kommer patienten ind til en samtale, ofte er familien med. Vi ser på den generelle tilstand, hvordan er energien, hører hvilke symptomer der generer, vi laver en kinesisk diagnose med udgangspunkt i hvad vi selv ser, mærker og hører fra patienten. Tjekker efter med tunge og pulsdiagnose.

Vores behandlingstilbud har fokus på patiens værste symptomer, som oftest er den dræbende kvalme og mangel på energi, en svækket psyke og immunforsvar.

Akupunktur og EFT hjælper fantastisk med at styrke kroppens immunforsvar og indre ressourcer, så man meget nemmere kommer igennem et ellers hårdt behandlingsforløb.

Vi kan selv undres over, hvor fantastisk kroppen er til at regenerer og ændrer på f.eks. blodbilledet efter bare en omgang akupunktur og EFT. Det er da ganske imponerende hvordan de hvide blodlegemer og andre immunforsvarsceller stiger i værdi, så den aftalte behandling kan fortsætte.

Vi har rigtig stor erfaring i at hjælpe kræftramte positivt igennem et ellers svært sygdomsforløb.

Læs her ….. hvad Karen Bagge fortæller om hendes forløb – nu raskmeldt.

Læs mere om fordelene ved at benytte akupunktur til at mindske generne af den normale kræftbehandling på hjemmesiden for ”Kræftens Bekæmpelse”

http://www.cancer.dk/hjaelp-viden/det- kan-du- selv-goere/alternativ-behandling/behandlingsformer/akupunktur/

De fleste af vores patienter modtager den lægeligt anbefalede behandling og bruger så os og vores TKM behandling som et supplement til at modvirke de ellers voldsomme bivirkninger samt for at styrke krop og sind. Vi ser intet problem i at patienter benytter det bedste fra de 2 forskellige behandler verdner.

Vi har dog ind imellem nogle få patienter, som bevidst har fravalgt den lægelige etablerede /traditionelle kræftbehandling, og som bevidst har valgt akupunkturen ind som en del af et helt andet behandlingsforløb.

Lige meget hvad vore patienter vælger og ønsker af behandlingsformer, så er vi her for dem. Vi vejleder og støtter. Vi bakker dem altid op i deres beslutning, for de skal jo gøre det, de selv føler er rigtigt for dem og deres liv.

Patrick Power – Stress ramt

Da jeg kom til Jørgen var seriøst stresset og jeg kunne ikke se en positiv fremtid, for mig selv. Efter bare en session med Jørgen var jeg meget mere afslappet, og efter en uge, hvor jeg brugte teknikkerne selv, har jeg det langt bedre. Jeg er positivt overrasket over, hvor effektivt det har været og er.

Hilsen fra en glad og lettet
Patrick M. Powers
London UK