Ledbåndsskader i knæet

Knæskader og akupunktur

Knæet har 2 side ledbånd, et på hver side – et ydre og et indre ledbånd. De 2 ledbånd sørger for sidestabiliteten i knæet, sørger for at holde knæleddet på sin plads og ikke kommer ud i uhensigtsmæssige bevægelser / positioner.

Et side Ledbånd består ikke af et tyndt ledbånd, men i virkeligheden består ledbåndet af flere ledbånd, som går på kryds og tværs og i flere lag og som ligesom smelter sammen i et kraftigt ledbånd.

Ved skade i ledbåndet kan det være alt lige fra en lille revne i et af de små ledbånd til en total overrivning af hele ledbåndet. Ledbåndsskader er en typisk fodboldskade og den hyppigste skade er overrivning af det indvendige ledbånd, kommer gerne når de tackler hårdt.

En akut skade skal ha ro, is og kompression samt elevation – Er der voldsomme smerter og hævelse kan man ikke undersøgelse af stabiliteten af knæet i strakt og bøjet tilstand eller lave de normale tryk tjek.

Akupunktur og laserbehandling kan foretages på den akutte skade og afhjælper hævelse og smerte.
Akupunkturen får gang i energicirkulationen og blodcirkulationen og speeder helingen op.

Læs om Patrick Powers historie – Stress ramt

Læs alle patienthistorier her

Da jeg kom til Jørgen var seriøst stresset og jeg kunne ikke se en positiv fremtid, for mig selv. Efter bare en session med Jørgen var jeg meget mere afslappet, og efter en uge, hvor jeg brugte teknikkerne selv, har jeg det langt bedre. Jeg er positivt overrasket over, hvor effektivt det har været og er.

Hilsen fra en glad og lettet Patrick M. Powers
London UK

Book en tid

Slip dit ubehag, rygsmerter, idrætsskader, hovedpine, stress og meget mere.

Telefon hverdag bedst mellem kl. 8.30 – 9.30