Mellemørebetændelse

Vi har fine resultater med akupunktur og laserbehandling af mellemørebetændelse. Ved de små børn bruger vi altid laser akupunktur (laserbehandling og ikke nålebehandling).

Mellemørebetændelse er en af de hyppigste infektioner specielt ved helt små børn, den optræder dog også hos voksne. Specielt i de første 3 år er der stor risiko at fange en mellemørebetændelse.

Årsagen til infektionen er gerne angreb af bakterier eller virus i slimhinden i mellemøret. Virus og bakterier kan spredes via det eustakiske rør fra næsesvælget til mellemøret. Mellemøret er et luftfyldt hulrum mellem trommehinden og det indre øre.

Kost der virker slimdannende har en dårlig virkning på mellemøret og infektioner. Forskning har vist, at det at man fjernede mejeriprodukter fra kosten resulterede i 50% færre mellemørebetændelser.

Vores behandling med akupunktur og laser har fokus på øret, næse og hals, altså lokal behandling samt en styrkelse af dit immunforsvar og balancering af energien.

Læs hvad glade patienter fortæller….

Patrick Power – Stress ramt

Da jeg kom til Jørgen var seriøst stresset og jeg kunne ikke se en positiv fremtid, for mig selv. Efter bare en session med Jørgen var jeg meget mere afslappet, og efter en uge, hvor jeg brugte teknikkerne selv, har jeg det langt bedre. Jeg er positivt overrasket over, hvor effektivt det har været og er.

Hilsen fra en glad og lettet
Patrick M. Powers
London UK