Piskesmæld – whiplash

Akupunktur og blide behandlinger mod piskesmæld

Piskesmæld er en slags forstuvning af nakken, det opstår ved en voldsom fremover bøjning / bagover bøjning. Nakkehvirvlernes ledbånd, sener og bløddele bliver beskadiget/overstrakte. Den mest almindelige måde at pådrage sig et piskesmæld på er i forbindelse med et trafikuheld, påkørsel bagfra, men kan selvfølgelig også opstå ved andre uheld, hvor nakken får en voldsom bøjning frem og tilbage.

Ofte tror man ikke rigtig der er sket noget, men efter lidt tid begynder problemer og symptomer med nakken og kroppen at vise sig i form af:

Nakkespændinger, -stivhed, hovedpiner, ryg og nakkesmerter, svimmelhed, træthed, øjenproblemer, lysfølsomhed, fokuseringsproblemer, støjfølsomhed, øresusen, koncentrationsbesvær og hukommelses problemer, strålende smerter og føleforstyrrelser ud i arme og hænder/fingre .

For nogle mennesker giver piskesmældet kroniske skader og symptomer.

Vi har rigtig god erfaring og succes med behandling piskesmæld med akupunktur, blide manipulationer og udstrækningsøvelser. De fleste oplever en klar forbedring allerede efter første behandling, de fleste slipper helt af med deres problemer efter nogle behandlinger. Sommetider skal der dog lidt opfølgningsbehandling til med mellemrum.

Læs om Patrick Powers historie – Stress ramt

Læs alle patienthistorier her

Da jeg kom til Jørgen var seriøst stresset og jeg kunne ikke se en positiv fremtid, for mig selv. Efter bare en session med Jørgen var jeg meget mere afslappet, og efter en uge, hvor jeg brugte teknikkerne selv, har jeg det langt bedre. Jeg er positivt overrasket over, hvor effektivt det har været og er.

Hilsen fra en glad og lettet Patrick M. Powers
London UK

Book en tid

Slip dit ubehag, rygsmerter, idrætsskader, hovedpine, stress og meget mere.

Telefon hverdag bedst mellem kl. 8.30 – 9.30