Rygestop – tobaksafvænning

Vi har hjulpet rigtig mange mennesker med at ligge tobakken på hylden. Akupunktur er en effektiv afvænningsmetode – vi bruger både krops akupunktur, øreakupunktur samt NADA når vi angriber afhængigheden af tobak. Det gode ved vores behandling er, at vi ikke giver dig en ny afhængighed i form af nikotin tyggegummi og- plastre mm.

Rygning er ikke andet end en rigtig dårlig vane, forskere siger at 85 % er dårlig vane og kun 15% er reel afhængighed af nikotin. Akupunktur dæmper nikotin trangen og vi giver dig værktøjer til bedre at kvitte tobakken og starte op på nye vaner.

Hvis du virkelig ønsker at stoppe med tobakken, og du er motiveret til at lave forandring i dit liv – så kan vi hjælpe dig. Vi har ca. hjulpet 85 % af dem der er kommet for rygestop hos os.

Patrick Power – Stress ramt

Da jeg kom til Jørgen var seriøst stresset og jeg kunne ikke se en positiv fremtid, for mig selv. Efter bare en session med Jørgen var jeg meget mere afslappet, og efter en uge, hvor jeg brugte teknikkerne selv, har jeg det langt bedre. Jeg er positivt overrasket over, hvor effektivt det har været og er.

Hilsen fra en glad og lettet
Patrick M. Powers
London UK