Søvnløshed – insomania

Effektiv behandling af søvnproblemer

Søvnløshed hænger ofte sammen med den psykiske tilstand. Kroppens yin og yang er i ubalance og giver uro. Disse mennesker har som oftest soveproblemer ved fuldmåne.

Der skelnes mellem akut og kronisk søvnløshed.

Den akutte søvnløshed skyldes ofte et psykisk trauma, f.eks. sorg, kærestesorger, skilsmisse, økonomiske problemer, spekulationer mm.

Kronisk søvnløshed skyldes som oftest af stress, psykiske lidelser eller lidelser med fysiske smerter.

Rigtig mange danskere lider af søvnproblemer, de fleste af os oplever søvnproblemer ind i mellem og det er ganske naturligt. Livets gang påvirker os og vores evne til at falde til ro og sove. Mange ældre mennesker (+65 år) lider af kronisk søvnløshed.

Vi har mange års erfaring og rigtig gode resultater med akupunktur, åndedrætsøvelser, Chi Kung øvelser og EFT mod søvnløshed. Vi bruger altid de teknikker vi føler vil virke bedst for dig. Vores behandling hjælper dig med at genfinde roen og skabe balance mellem krop og sind.

Læs om Patrick Powers historie – Stress ramt

Læs alle patienthistorier her

Da jeg kom til Jørgen var seriøst stresset og jeg kunne ikke se en positiv fremtid, for mig selv. Efter bare en session med Jørgen var jeg meget mere afslappet, og efter en uge, hvor jeg brugte teknikkerne selv, har jeg det langt bedre. Jeg er positivt overrasket over, hvor effektivt det har været og er.

Hilsen fra en glad og lettet Patrick M. Powers
London UK

Book en tid

Slip dit ubehag, rygsmerter, idrætsskader, hovedpine, stress og meget mere.

Telefon hverdag bedst mellem kl. 8.30 – 9.30