Springerknæ – Jumpers knee

Akupunktur og laserbehandling sammen med kinesio tapening har en rigtig god effekt på springerknæ

Springerknæ er en smerte tilstand i senen lige under knæskallen; det er en lille bristning af den sene, som går fra knæskallen og ned og hæfter på skinnebenet. Senen kan være vældig irriteret og fyldt med inflammation. Smerten bliver provokeret af at sidde på hug i længere tid, det at bøje benet kan være ganske ubehageligt, bare det at gå på trapper kan være smertefuldt. Lidelsen optræder ofte hos helt unge idrætsudøvere (teenagere til først i 20’eren) som hopper og springer meget. Det starter gerne som en ømhed som stille og rolige bliver værre og værre – det er en overbelastningsskade, og er den blevet kronisk kræver den normal ro i en lang periode/ måneder.

Akupunktur, Laserbehandling, kinesio tapening og ekstra tilskud af anti inflammatoriske urter og ekstra mineraler sammen med lidt kostvejledning har en rigtig god effekt på lidelsen og får ofte personen hurtigt i gang igen.

Læs her hvordan den glade gymnast blev springklar efter bare 5 behandlinger på 14 dage og kunne deltage i DM for Springgymnaster.

Læs om Patrick Powers historie – Stress ramt

Læs alle patienthistorier her

Da jeg kom til Jørgen var seriøst stresset og jeg kunne ikke se en positiv fremtid, for mig selv. Efter bare en session med Jørgen var jeg meget mere afslappet, og efter en uge, hvor jeg brugte teknikkerne selv, har jeg det langt bedre. Jeg er positivt overrasket over, hvor effektivt det har været og er.

Hilsen fra en glad og lettet Patrick M. Powers
London UK

Book en tid

Slip dit ubehag, rygsmerter, idrætsskader, hovedpine, stress og meget mere.

Telefon hverdag bedst mellem kl. 8.30 – 9.30