Fod og ankel problemer

Effektiv akupunkturbehandling ved fod- og ankelproblemer

Fod og Ankel problemer / Forstuvet ankel, hælspore, Nedsunken forfod, Akillessene

Fodens mekaniske forhold er vigtig ikke bare for foden, men også op ad akillessenen, skinneben, knæ, hofte og ryg. Problemer i foden og dens stilling, de motoriske nerver giver problemer opad i kroppen.

Forstuvet Ankel

Akupunktur er meget effektiv ved en forstuvet ankel, giver næsten øjeblikkelig lettelse, mere bevægelse og hævelsen mindskes.

Den mest almindelige forstuvet fod/ankel kommer ofte ved et pludseligt vrid udad på foden, ledbåndene bliver irriteret og foden kan hæve voldsomt op. Den akutte forstuvet fod skal behandles efter ICE princippet, (is, compres og elevation af foden) Forstuvningen kommer gerne ved gang, løb og rigtig ofte til sportskampe som håndbold og fodbold. En forstuvet fod efterlader gerne foden øm, stiv og hævet; hævelsen gør at man har svært ved at støtte på foden, da dette giver smerter. Har man først forstuvet sin ankel, så skal man passe ekstra godt på derefter, for så er der forøget risiko for nye forvridninger. Fodens motoriske nerver skal trænes op igen, det samme gælder for muskler og ledbånd.

Gentagen forstuvning af foden/anklen gør foden mere og mere stiv, hvilket mindsker afsætsmulighederne i foden, ens afsæt bliver ikke så kraftigt. Problemet i foden har det med at forplante sig opad i benet.

Det er vigtigt at behandle den akutte og den kroniske forstuvede ankel, samt genoptræne musklerne og de motoriske nerver. Akupunktur, laserbehandling og forskellige fodøvelser fremme helingen og bevægelsesfriheden i foden – det er efterfølgende en god ide at træne på et balancebræt mm.

Vi har hjulpet rigtig mange sportsfolk – fodboldspiller, håndboldspillere, gymnaster mm – de undres hver gang over hvor hurtigt de igen kan være aktive. Nogle af dem har rigtig god gavn af vores effektive indlægssåler til skoene.

Læs om Patrick Powers historie – Stress ramt

Læs alle patienthistorier her

Da jeg kom til Jørgen var seriøst stresset og jeg kunne ikke se en positiv fremtid, for mig selv. Efter bare en session med Jørgen var jeg meget mere afslappet, og efter en uge, hvor jeg brugte teknikkerne selv, har jeg det langt bedre. Jeg er positivt overrasket over, hvor effektivt det har været og er.

Hilsen fra en glad og lettet Patrick M. Powers
London UK

Book en tid

Slip dit ubehag, rygsmerter, idrætsskader, hovedpine, stress og meget mere.

Telefon hverdag bedst mellem kl. 8.30 – 9.30