Korsbånd skader i knæet

Helingsmetoder med akupunktur og laserbehandling

Knæet har 2 korsbånd, det forreste og det bagerste korsbånd. Korsbåndene er sammen med de 2 menisker, de 2 sideledbånd og lårmusklerne med til at sikre stabiliteten af knæet.

Ved overrivning af et korsbånd bliver knæet mere ustabilt.

Det forreste korsbånd skal sørge for at skinnebenet ikke kan skride frem i forhold til lårbenet. Det bagerste korsbånd skal sørge for at skinnebenet ikke kan skride tilbage i forhold til lårbenet.

Det er oftest det forreste korsbånd der bliver rykket over. Skaden optræder mest i håndbold og fodbold, og underligt nok sker skaden markant oftere for piger end drenge.

Er korsbåndet sprunget er man nødt til at operere og lave et nyt korsbånd – da korsbåndet ikke heler op af sig selv. Det kræver lang og ihærdig genoptræning for at få et stabilt knæ igen.

Akupunktur, laserbehandling og TNS behandling hjælper på helingstiden. Vi har hjulpet en del sportsfolk markant hurtigere tilbage til deres sport.

Læs om Patrick Powers historie – Stress ramt

Læs alle patienthistorier her

Da jeg kom til Jørgen var seriøst stresset og jeg kunne ikke se en positiv fremtid, for mig selv. Efter bare en session med Jørgen var jeg meget mere afslappet, og efter en uge, hvor jeg brugte teknikkerne selv, har jeg det langt bedre. Jeg er positivt overrasket over, hvor effektivt det har været og er.

Hilsen fra en glad og lettet Patrick M. Powers
London UK

Book en tid

Slip dit ubehag, rygsmerter, idrætsskader, hovedpine, stress og meget mere.

Telefon hverdag bedst mellem kl. 8.30 – 9.30