Slidgigt i knæet – en kronisk degenerativ sygdom

Effektiv behandling med akupunktur og styrketræning

Smerte og Slidgigt i knæet skyldes almindelig slidtage (alders degenerering /nedbrydning af ledbrusken) – overbelastning af knæleddet som følge af overvægt eller skævt slid pga forkert fodstilling. Ens aktivitets niveau går gerne ned pga ubehag og smerte. Knæet bliver gradvist mere ømt, irriteret, og hævet, gradvist bliver det mere stift og bevægelseshæmmet, specielt efter man har været i ro. Har slidgigten stået på længe, kan knæet være meget hævet og varmt, muskulaturen er gerne svækket p.g.a. manglende aktivitet.

Det kan være svært at komme i gang med at gå, efter at ha siddet i ro, der kan ligefrem være hørbare knagende eller skurende lyde fra knæet-

Seneste forskning viser at effektiv styrketræning hjælpe på mobiliteten af knæet. Her kan TNS behandling af lårmuskulaturen ofte hjælpe med at styrke muskulaturen og akupunktur dæmpe inflammationen.

Akupunktur har en fin effekt, hvis slidgigten ikke er for voldsom og brusken helt ødelagt.

Læs om Patrick Powers historie – Stress ramt

Læs alle patienthistorier her

Da jeg kom til Jørgen var seriøst stresset og jeg kunne ikke se en positiv fremtid, for mig selv. Efter bare en session med Jørgen var jeg meget mere afslappet, og efter en uge, hvor jeg brugte teknikkerne selv, har jeg det langt bedre. Jeg er positivt overrasket over, hvor effektivt det har været og er.

Hilsen fra en glad og lettet Patrick M. Powers
London UK

Book en tid

Slip dit ubehag, rygsmerter, idrætsskader, hovedpine, stress og meget mere.

Telefon hverdag bedst mellem kl. 8.30 – 9.30