Tinnitus – øresusen

Akupunktur hjælper mange med øresusen

Vi har rigtig gode erfaringer med at behandle Tinnitus/Øresusen. (se under patienthistorierne)

Tinnitus opleves meget forskelligt fra person til person. Nogen hører en skinger hyletone, andre hører en lyd som vindens susen eller som havets brusende. Nogen hører det kun i et øre, andre i begge øre og nogen føler lyden er inde i hovedet. Larmen, støjen eller susen i ørerne kan variere rigtig meget i styrke og tone, nogen gange kan den være næsten væk og andre tidspunkter kan den være nærmest uudholdig.

Personen kan føle sig drænet for energi, være plaget af koncentrationsbesvær, nedsat hørelse og soveproblemer, virkelig føle en forringet livskvalitet. Kan være en del af Menieres sygdom, hvor der så også kan være svimmelhed og ligefrem besvimelse.

Årsagen til øresusen

Kan skyldes mange ting, høj musik i ørerne, støjskader fra arbejdet, uheld – slag eller trauma, betændelse/infektioner, stress og en generel manglende energi. I den kinesiske medicin er det nyrernes energi der åbner op til og styrer ørerne, men der er selvfølgelige andre energibaner der påvirker vores øre, blandt andet galdeblære, san Jaio (3E) og tyndtarm, der cirkuler op til, rundt om eller ind i øret.

Du kan nemt se om det er en undertilstand eller overtilstand der ligger bagved problemet, ved at tjekke hvordan susen reagerer på tilførsel af energi (lukke øret inde med en hånd) – hvordan er ansigtsdiagnosen.

Akupunktur, Laser akupunktur, Chi Kung, Kinesiske urter og udstrækning/afspænding af nakkemuskulaturen har en effektiv virkning på Tinnitus/øresusen. Vi bruger de metoder der er nødvendigt, for optimal effekt. Vi har rigtig god erfaring med at fjerne eller reducere lidelsen. Nogle former for tinnitus kan afhjælpes og andre er desværre kroniske og uhelbredelige. Vi hjælper dog de fleste – der skal gerne være en reaktion og effekt efter bare en behandling. I Kina er akupunktur og kinesiske urter de mest brugte tilbud for denne lidelse.

Læs her hvad Allan oplevede med sin tinnitus.

Læs her hvad Svend Åge oplevede med sin tinnitus og menieres.

Læs om Patrick Powers historie – Stress ramt

Læs alle patienthistorier her

Da jeg kom til Jørgen var seriøst stresset og jeg kunne ikke se en positiv fremtid, for mig selv. Efter bare en session med Jørgen var jeg meget mere afslappet, og efter en uge, hvor jeg brugte teknikkerne selv, har jeg det langt bedre. Jeg er positivt overrasket over, hvor effektivt det har været og er.

Hilsen fra en glad og lettet Patrick M. Powers
London UK

Book en tid

Slip dit ubehag, rygsmerter, idrætsskader, hovedpine, stress og meget mere.

Telefon hverdag bedst mellem kl. 8.30 – 9.30