Book en tid

opkald

Slip dit ubehag, rygsmerter, idrætsskader, hovedpine, stress og meget mere.Telefon hverdag bedst mellem kl. 8.30 - 9.30
Chi-kung Workshop

Patienthistorier

Siden 1981 har masser af mennesker besøgt Helseklinikken i Gjerrild. Glade patienter har valgt at fortælle/skrive deres ”historie” til www.helselarsen.dk for at støtte den alternative behandling og for at give dig og andre mulighed for at høre om deres erfaringer. Alle har givet deres fuldmagt til at ”helselarsen” benytter deres historie.
Personerne som udtaler sig, og historierne kommer i vilkårlig rækkefølge.

”helselarsen” står ikke til ansvar for indholdet af historierne.

God fornøjelse med historierne!

Joan Borroe Henningsen‎ – 23 års smertehelved er slut

Jeg har gennem de sidste 3 mdr. investeret i min fremtid, jeg har satset alt på et liv uden smerter.

For 23 år siden, var jeg gravid i 3. mdr. da jeg blev påkørt bagfra, mens jeg undveg en svingende lastbil, jeg havde mine 2 små nevøer med i bilen, de blev selvfølgelig forskrækkede og jeg bekymret for det bitte liv i maven, men der skete heldigvis kun en mindre materiel skade på bilen. (troede jeg)

jeg har haft konstante smerter mere eller mindre kraftige i de 23 år, til tider har jeg brugt krykker for at komme rundt, jeg er blevet skannet, jo har da forstadie til en diskusprolaps, men ellers har de ikke kunnet finde årsagen til smerterne.

For 3 mdr. siden, kom jeg i tanke om helselarsen.dk, bestilte en tid, og er siden kommet der med jævne mellemrum, først var jeg ved Lars, som behandlede min låste ryg, som nu var så forkrampet, at jeg havde smeter i halebenet, i ryggen, i skulderen og kunne ikke få luft (var undersøgt og fejlede intet ), fik et par behandlinger med nåle og nok nogle andre ting jeg ikke tænkte over.

Han anbefalede at jeg fortsatte ved Jørgen, da jeg blokerede for behandlingen.

Jørgen kom hurtigt igennem med TFT(tankefeltterapi) vi kom ind på min frygt for smerte, frygt for at køre bil, at jeg var aggressiv overfor andre billister (angst), osv pludselig dukkede påkørslen for 23 år siden frem fra min underbevisthed, jamen der skete jo ikke noget? jo jeg blev bange for at der var sket mit ufødte barn noget, bange for mine nevøers helbred, men den angst og frygt havde jeg fortrængt og skubbet væk, det er den frygt, de spændinger, der har kostet mig 23 år i helved, jeg mærkede pludselig en uforklarlig følelse i ryggen, pludselig kunne jeg MÆRKE hele underlaget med HELE ryggen, kunne mærke hvordan jeg pludselig kunne trække vejret frit, og så kom lettelsen, vreden, glæden, undre OG taknemmelighed.

Turde næsten ikke røre mig, tænk hvis smerten kom igen.

Den kom ikke igen, tænk 23 år i smerter er slut, havde jeg bare vidst dette kunne lade sig gøre, så havde mit liv set helt anderledes ud.

Dette var første traume min krop gemte, 2. traume kommer i et andet opslag.

Jeg er meget taknemmelig for, at I kunne hjælpe, hvor lægerne ikke kunne og havde sagt jeg måtte lære at leve med smerterne.

Tusind tak <3

(Dette må gerne deles og bruges i medier og hjemmesider)

Hilsen Joan Borroe

Patrick Power – Stress ramt

Da jeg kom til Jørgen var seriøst stresset og jeg kunne ikke se en positiv fremtid, for mig selv. Efter bare en session med Jørgen var jeg meget mere afslappet, og efter en uge, hvor jeg brugte teknikkerne selv, har jeg det langt bedre. Jeg er positivt overrasket over, hvor effektivt det har været og er.

Hilsen fra en glad og lettet
Patrick M. Powers
London UK

Springerknæ / Jumpers knee – OliverVahle smertefri på kort tid

Hej Lars.thomas

Lige en hilsen her fra Oliver´s far. Oliver fik for en god måneds tid siden (april/maj-2016), 6 behandlinger hos Lars i.f.m. springerknæ, da han skulle til DM i TeamGym. Til DM, var han med i fuldt omfang og deltog i både spring- og rytmedelen. Det blev således til en samlet 7. plads i 1. division. Nu har han trænet 3-4 gange ugentligt siden, og han har på intet tidspunkt mærket noget til knæet.

Tak for et godt behandlingsforløb, hvor I altid med venlighed og en god portion humor, har formået at få vores 11-årige dreng til at føle sig tryg og glad og hver gang glædet sig til at komme igen. Ligeledes var øvelserne du viste rigtig gode, og han bruger dem stadig i pressede situationer, når energien skal samles og fokus dannes. Vi vil ikke tøve med at vende tilbage til jer, når kommende skavanker igen melder sig.

De bedste hilsner
Thomas Vahle
Langbyvej 5, 8581 Nimtofte, Østjylland

Graviditetskvalme med opkast- svedeture- forstoppelse- træthed.

Tanja Juul Sørensen har den 7/5 -2016 skrevet.Skærmbillede 2016-05-10 kl. 08.24.24

Inden jeg var til behandling hos jer havde jeg kastet op i 14 dage i streg, havde svedeture, forstoppelse og kunne nærmeste ikke stå på mine ben, men kunne heller ikke holde ud at ligge ned – generelt en meget ubehagelig tilstand i hele min krop.

Så kom jeg i behandling, 3 gange med akupunktur. Efter hver behandling gik jeg hjem og sov i flere timer og var helt væk. Efter hver behandling, fik jeg det gradvist bedre og efter 3. behandling – holder mit opkast helt og en influenza lignende tilstand jeg havde i kroppen var forsvundet.

Nu er der gået flere uger og kvalmen er der stadig ind i mellem – men dog ingen opkast eller i den grad det var tidligere – nu er jeg ikke sygemeldt mere ?

Generel dårligdom i kroppen er væk og jeg har det så meget bedre så jeg tror på at jeres behandling har virket og været alle pengene værd. Jeg vil klart anbefale jeres akupunkturbehandling til andre, da jeg ikke ville have været foruden ?

Mange Tak !

Venlig hilsen Tanja Juul Sørensen, Gjerrild, Østjylland

ANGST og Hælspore

Pernille Dohn fra Glesborg, Østjylland skrev den 7. maj 2016 følgende:Skærmbillede 2016-05-10 kl. 08.27.42

Jeg kontaktede Jørgen Larsen i efteråret 2015, da jeg igennem længere tid havde døjet meget med en hælspore. Jeg kommer ind og ligger mig på briksen og Jørgen sætter en nål i min fod, og så kommer angsten. Den rammer mig som en hammer og jeg bliver rigtig forskrækket og ked af det. Jeg har i mange år lidt af angst, faktisk siden jeg var 10 år. Samtidig har jeg simpelthen en fobi for nåle, så jeg skal love for at jeg var skakmat.

Jørgen glemmer alt om min fod, og begynder omgående at hjælpe mig af med min angst ved hjælp af en banketeknik. Da jeg går derfra er angsten væk, og jeg har ingen angstanfald i næsten 4 uger. Da der kommer et anfald benytter jeg straks den banketeknik Jørgen har vist mig, og angsten bliver banket på plads igen.

Jeg har de sidste 8 år fået antidepressiv/angst medicin, og det har gjort at jeg har taget 40 kg på, og har givet mig andre trælse bivirkninger. Jørgens behandlinger gav mig modet til at begynde udtrapning af medicinen, og det startede jeg på 1. januar 2016 i samråd med lægen. Jørgen har givet mig behandlinger, råd omkring the, vitaminer/mineraler og gode råd igennem hele udtrapningen, og nu er jeg medicinfri!!!!!

Jeg har det helt fantastisk og jeg nyder livet fuldt ud. Jeg ved at hvis angsten igen banker på, så kontakter jeg Jørgen og så er der altid hjælp at hente.

Tak for livet Jørgen. Af hjertet TAK

Kærlig hilsen Pernille Dohn, Glesborg – Østjylland

P.S./ hælsporen forsvandt også, og i dag er min fobi for nåle meget minimal.

Sportsskader – fodledsproblemer, brækket ryg mmATV tur juli 2005 016 (2)

Kære Lars og Jørgen

Smertefri, Bevægelsesfrihed og større indsigt gør at jeg har stor lyst at siger en stor TAK. Det er en lang og lærerig behandling og træning jeg får. Efter mange år i en hård sport, blev det tid og nødvendigt med behandling af fodled, ryg, nakke, skulder samt lidt mental fitness træning.

I skal have MANGE TAK for alt I har lært mig.

Kærlig hilsen
Erik W Pedersen
www.erikw.dk
Tidl. Elitesportsmand, Stuntmand og forfatter til bogen ”livet vil os kun det bedste”

Dansk mester i motocross, 3 x vinder af Grand National (et af verdens hårdeste motocrossløb), flere verdensrekorder i forskellige former for stunts med bil og motorcykel.

Stress – stress sygemeldt

I forbindelse med en stress sygemelding, som på det tidspunkt havde varet ca 3 Skærmbillede 2016-05-03 kl. 11.30.38mdr., kontaktede jeg Jørgen ude på Helseklinikken i Gjerrild. Jeg havde mange fysiske symptomer som tankemylder, søvnløshed, gråd labilitet, indre uro, hjertebanken, ordfindingsbesvær, angst m.m

Jeg fik akupunktur og tankefeltterapi og mange gode fif til at behandle mig selv imellem behandlingerne.

Især var tankefeltterapien ekstremt virkningsfuldt for mig, da den gav mig den indre ro tilbage og hjalp mig til at styre mine tanker. Jeg fik flere behandlinger med en til to ugers mellemrum og blev langsomt raskmeldt, og vendte tilbage til mit arbejde, som ofte er meget følelsesmæssigt og menneskeligt udfordrende.

Når jeg efterfølgende har mærket nogen af de samme symptomer, har jeg fået en eller to behandlinger, som har kunnet holde symptomerne nede. Jørgen lærte mig også nogle små tricks til at kunne berolige mig selv, som jeg benytter ofte. Jeg tror bestemt, at de behandlinger jeg har fået, har været en afgørende faktor for, at jeg i dag er i stand til at varetage den samme type arbejde som før, samt at jeg er blevet meget mere opmærksom på de signaler min krop og sind sender til mig, så jeg kan tage tingene i opløbet. Jeg er meget taknemmelig over den behandling jeg har modtaget og har den dybeste respekt for arbejdet Jørgen udfører.

Venlig hilsen Iben K. Olesen, Grenaa, Østjylland

KOL ( kronisk obstruktiv lungesygdom)

Jens Peter Albrechtsen, fra Sydals – nær Sønderborg, SønderjyllandSkærmbillede 2016-05-03 kl. 11.29.23

Jeg er meget taknemmelig for hvad I har sat i gang med jeres nåle i både krop og ører – nu lever jeg fint med min KOL.

I år 2000 havde vi lige realiseret min drøm om en lille ejendom, da begyndte det for alvor at knibe forfærdeligt med at få luft til noget som helst p.g.a. KOL/asbestlunger og rygerlunger.

I de følgende 3 år tog problemerne bare til, og i 2003 fik jeg så førtidspension med en lungekapacitet på under 45%. Da kunne jeg kun gå de 10 meter over gårdspladsen, før jeg var nødt til at sætte mig ned i hug for at få luft. Derefter tog jeg nødtvungent med til Gjerrild for at få husfred, min kone var hjulpet godt deroppe. Her blev jeg behandlet med akupunktur flere gange, og det gav straks en lettere vejrtrækning og de hjalp mig også med at få fat i og starte med Ambrotose. Dette gav mig så meget ekstra luft, at jeg nu kunne fortsætte med at renovere ejendommen. Hver gang jeg stoppede med at tage Ambrotosen, fordi jeg ikke troede at kunne mærke nogen virkning af den, fik jeg en lungebetændelse og måtte i penicillinbehandling, somme tider i flere omgange, så nu tager jeg flittigt min Ambrotose og laver mine øvelser.

Lungekapaciteten blev for 1 år siden målt til 53 %. I dag arbejder Jeg ca. 40 timer om ugen i Tandslet Genbrug til fordel for Julemærkehjemmet med at sælge møbler, gøre møbler i stand, og tømme dødsboer, som tit indebærer møbeltransport fra 2. sal – dette klarer jeg fint nu selvom det nu er mere end 13 år siden jeg snart intet kunne.

Desuden fik Jørgen i 2003 sat gang i min “døde” højre tommelfinger, og I klarede også et 30 år gammelt piskesmæld. Alt i alt praler jeg af jeres bedrifter, så snart jeg kan komme til det, for jeg er jer meget taknemmelig for hvad I har gjort for mig – uden jeres hjælp havde jeg nok ikke været i live i dag.

Jeg fik en blodprop i hjertet i april 2010, på det tidspunkt var min lungekapacitet helt oppe på 65 %. Taknemmelige hilsner fra Jens Peter samt familien Albrechtsen

Smerter

Tanja Lykke Sørensen fra Mexico skrev dette til os i april 2017

Jeg har længe ville takke Jørgen for hans behandling. Jeg er udenlandsdansker, bor i Mexico. Jeg fik tre behandlinger af Jørgen sidste sommer, da jeg var i Danmark. Efter ca. 2 år med smerter og utallige undersøgelser og behandlinger havde jeg ikke meget tiltro til endnu en ny type behandling. Men efter kun tre behandlinger og med råd og vejledning fra Jørgen kan jeg nu kalde mig smertefri. Helt igennem fantastisk! Tak Jørgen.
Mange hilsner fra
Tanja Lykke Sørensen

Stress, maveproblemer og meniskskade

Anders T. ThomsenAnders har skrevet følgende til os:
Jeg  har igennem en årrække fået behandlinger hos Lars og Jørgen på Helsekliniken  i Gjerrild. Specielt har de været en stor hjælp for mig i at afstresse, hjælpe mig med maveproblemer samt hele en meniskskade.
Jeg har altid været forbløffet over hvor meget og hvor hurtigt Lars og Jørgens behandlinger hjælper, og imponeret over hvordan de finder frem til den virkelig kerne af problemet. Det virker til tider næsten som magi, men det er bestemt ikke en omgang hokus pokus. Jeg har efterhånden været til en del behandlere eftersom jeg har boet forskellige steder i ind- og udland, men Jørgen og Lars er mit klare førstevalg. De har en mere holistisk tilgang til behandlingerne end jeg har oplevet andre steder, en hurtigere behandlingstid og en enorm viden og autoritet. Jeg vil til hver en tid bruge dem til behandling af skavanker og ynder også at bruge dem for bare lige at få ”tjekket den generelle sundhedstilstand” i alle tilfælde giver jeg dem mine varmeste anbefalinger
Anders Trasborg Thomsen (oprindelig Grenaa, bor nu i  Stokholm Sverige)  modtaget pr. mail idag 7/3-2016

Zunja Zuleima Anuuk Bakmoesdaal hjulpet med akupunktur, Chi Kung mm..

Sonja Bak DjurtoftTak er kun et fattigt ord, men jeg vil gerne takke Lars for hans store faglige dygtighed, enorme viden, engagement, omsorg, ihærdighed og vilje til at hjælpe, når jeg er kommet med diverse problemer. Senest en frossen højre skulder, der efter kort tids behandling er godt i gang igen. Og Lars lader det ikke alene blive ved at stikke nåle i min krop. Lars forklarer og fortæller villigt om det, han laver samt motiverer til, at jeg også skal hjælpe mig selv gennem bl.a. Chi Kung, som jeg ofte omtaler som “kinesergymnastik”, der både er at “stå som et træ”, udstrækningsøvelser og opmærksomhed på vejrtrækningen. Således gør Lars en stor indsats såvel i det behandlende som i det forebyggende arbejde inden for sundhed for mig og andre, der kommer i berøring med Lars/Helseklinikken i Gjerrild. TAK, fordi du hjælper mig, når jeg har brug for det.

Ligeledes gør både Lars og Jørgen en stor forebyggende indsats via deres lørdags workshops med Chi Kung. Det er absolut anbefalelsesværdigt at deltage, og det kræver ingen specifikke forudsætninger i forhold til motionsniveau. Alle kan deltage. Og når man går derfra, kan det medgaranti mærkes i kroppen.

Kærlig hilsen Zunja Zuleima Anuuk Bakmoesdaal (Østjylland den 10/3 2016)

Stærke smerter i håndled, tommeltot og lillefinger væk på 1 behandling

Dejlig feedback fra Bodil Møller Melin i Grenaa, Djursland, Østjylland
Er så taknemlig for, at jeg blev anbefalet Helseklinikken i Gjerrild. Efter godt 3 mdr med en gedigen seneskedehindebetændelse i venstre håndled , tommel og lillefinger , med støttebind , og ude af stand til at vride en klud, samt dreje rattet på vores store bil med kun højre hånd . Efter første behandling kørte jeg derfra, uden støttebind, drejede rattet med begge hænder uden smerter . Kunne for første gang bruge begge hænder, når jeg vaskede hår . Og ikke alene , Lars holdt om mit fodled , om anklerne , og kunne mærke , at jeg fik kramper om natten , og også i min læg . Ja , det har jeg døjet med de sidste 3-4 år . Hopper rundt på gulvet 2-3 gange hver nat, Fik nåle i , fik at vide , jeg manglede Magnesium , ku han mærke . Jeg har ikke en eneste gang siden haft kramper . —-Og nok det allerbedste —min vejrtrækning på grund af KOL . Den kan de jo ikke kurere , men fik at vide , jeg trak vejret forkert og fik et ” redskab ” mht at trække vejret så mine lunger blev mere elastiske i stedet for hårdere . : Træk vejret dybt ind gennem næsen , ånd ud gennem munden . Tæl , hvor længe , du kan begge dele . Første gang , kunne jeg tælle til 9 , nu kan jeg tælle til 14 . Jeg knuselsker de 2 brødre , for hvad de har gjort for mig og mit humør , kun på 2 behandlinger.

Mange hilsner Bodil Melin , Grenaa

Smertefuld – stiv og frossen skulder.Heidi Mørch Koust

Heidi Mørch Koust, Grenaa på Djursland har lige skrevet til vores facebooksie og hjemmeside.

Vil sige mange tak fordi I fik “tøet” min frossen skulder på bare 8 dage med 3 behandlinger. (Havde haft ondt siden 5. juni)  Da jeg kom første gang kunne jeg næsten ikke løfte armen nogen steder,  allerede efter 1. behandling skete der en markant ændring, jeg kunne sove om natten og kunne bevæge armen, Efter anden gang behandling kom jeg på arbejde bagefter og de sagde “gud du kan pege med armen” de var forundret. I dag var sidste behandling og er næsten 100 % fit igen, dog kræver det lidt egen træning. Endnu en gang tak for god behandling der bare har virket.

mvh Heidi Koust –   jeg kan stærkt anbefale Helseklinikken i Gjerrild I/S

Ondt i begge skuldre og i nakken.

Kirsten Vogel,  Grenaa Østjylland har skrevet følgende til os:Kirsten Vogel

I sommeren 2013 startede mineskavanker – ondt i begge skuldre og i nakken. Da jeg både havde fået en blokade hos
lægen og smertestillende piller uden virkning bestemte jeg mig for at besøge Helseklinikken i Gjerrild. Det skulle jeg have gjort for lang tid
siden. Efter flere behandlinger med akupunktur i løbet af 2014 forsvand mine smerter og jeg kan nu bruge mine arme og nakken igen, det er en skøn fornemmelse. Desuden havde Lars et kursus i CHI KUNG hvor vi lærte en del gode øvelser, som er godt for kroppen. Jeg bruger tadig nogle af øvelserne hver dag.

Til enhver tid vil jeg anbefale Helseklinikken i Gjerrild og jeg er meget taknemmelig for, hvad I har gjort for mig.

Mange hilsner Kirsten Vogel ,  Grenaa, Februar 2015

Voldsomme skuldersmerter  –  Grethe fra Trustrup har skrevet følgende

Det begyndte som smerter, når jeg var i bad og skulle løfte min højre arm for at vaske min venstre skulder. Hen over sommeren gjorde det mere og mere ondt, og armens bevægelighed blev tiltagende indskrænket. Da jeg efter sommerferien vendte tilbage til mit kontorarbejde, blev det rigtigt slemt, så jeg bestilte tid hos min læge, men samtidigt hos Jørgen, da Lars og Jørgen tidligere har hjulpet mig med bl.a. en nerve, der var kommet i klemme i min ene arm og flere gange med lændehold.

Jeg klarede ca. en uge på arbejdet og lavede diverse øvelser, som jeg havde fået anvist af arbejdsmiljørepræsentanten, men sidst på ugen måtte jeg kaste håndklædet i ringen, for da havde jeg så ondt, at jeg ikke kunne have min arm nogen steder, uden at den gjorde ondt, og jeg kunne dermed heller ikke sove om natten.

Udover den tid, jeg havde bestilt hos Jørgen i starten af ugen efter ringede jeg og fik en akut-tid samme dag (fredag). Min svigersøn kørte mig til Gjerrild, for jeg var på ingen måde selv i stand til at køre bil med den arm. Jeg fik 2 timers behandling med akupunktur og tankefeltterapi, hvor Jørgen bankede på nogle specielle punkter, mens han blev ved med at spørge ind til, hvilke følelser, der havde manifesteret sig i min skulder og arm. Armen havde det mærkbart bedre, da jeg tog derfra, og jeg fik tapet armen op og fik anbefalet at tage nogle kosttilskud, samt nogle instrukser om selv at fortsætte med banketeknikken derhjemme for at give slip på de trælse ting, der var kommet frem i lyset.

Smerterne kom frygteligt tilbage henover weekenden, så jeg var rigtigt træt af det, da jeg igen dukkede op hos Jørgen om tirsdagen. (havde endog forsøgt at bruge Ibuprofen-tabletterne til at tage smerterne med, men kunne slet ikke tåle dem og kastede voldsomt op af dem).

Jørgen virkede næsten endnu mere ked af det, da jeg fortalte ham, at behandlingen om fredagen ikke havde haft særligt langvarig effekt, så han gik igen i gang med akupunkturnålene og var denne gang endnu mere ihærdig med bankebehandlingen og sin specielle spørgeteknik. Lars blev på et tidspunkt tilkaldt for at hjælpe med at løsne nakken endnu mere. Jeg gik derfra med en oplevelse af, at min arm havde det bedre og jeg fik en 3. tid til om torsdagen.

Da jeg vendte tilbage torsdag, havde jeg ikke længere så ondt i armen, men den kunne bestemt stadig ikke bevæges helt som den skulle. Jeg blev denne gang anbragt på en stol med besked om at sidde og svinge med armen, men ikke så langt ud, at det gjorde ondt. Jørgen satte nåle i hist og her samtidig med, at vi fik en lang snak om de udfordringer, jeg lige nu havde i mit liv, og ind i mellem satte Jørgen nye nåle i og justerede lidt på de bevægelser, jeg skulle lave.

Jeg fortsatte derhjemme med at bruge banketeknikken samt tage mig tid til at sørge for at trække vejret ordentligt. Jeg var atter på arbejde ugen efter med en arm, der ikke længere gjorde ondt og som hurtigt derefter genvandt sin fulde bevægelighed, og jeg har nu et halvt år senere INTET mere mærket til den (jeg kender flere, der har døjet med tilsvarende tilstande i deres arme/skuldre i flere år, før det ebber ud).

Og for det samt mange andre tidligere behandlinger vil jeg gerne sige både Jørgen og Lars 1.000 tak. Jeg kan kun anbefale jer og jeres behandlinger til alle andre.

Taknemmelige hilsener fra Grethe, Trustrup – Djursland (mobil tlf 31695365)

“Splintret lårben, hofte og lårbenshals efter skiskade”

Jeg har kun rosende ord til Jørgen I. Larsen til den behandling jeg har fået i Helseklinikken. En skiskade tilbage i januar 2012, med et splintret lårben, hofte og lårbenshals, voldte mig mange problemer og mange gener. Jeg fik AKUPUNKTUR og EFT behandling og det har givet mig utrolig meget energi og et fantastisk flow i det dårlige ben, efter hver behandling var der tydelige fremskridt at mærke. Behandlingerne har medvirket til, at jeg har kunnet genoptræne benet og kroppen på en meget bedre måde, jeg får det optimale ud af genoptræningen. Tak.

Med venlig hilsen Aase Brandt-Nielsen, Randers, Østjylland den 7/2-2014

Crosserskader – forstuvede ankler, slag og nu efterveer efter skulder opperation.

Lennart KjærHej Jørgen og Lars og tak for hjælpen igen igen.
Min skulder er blevet kanon igen, lige som alle de andre gange jeg har kommet til skade på min crosser; hvor I har fået mig på arbejde igen på få dage. Sender varme tanker til Gjerrild, smerte fri. Jeg ved hvor jeg altid kan finde hjælp, kommer igen næste gang der er problemer med kroppen – 1000 tak.
Lennart Kjær, Thorsø, 8500 Grenaa Djursland Østjylland

Forstrækning af lyske, skuldersmerter, tennisalbuer og hold i ryggen …

Jan Hansen, Hasselbakken i Grenaa, Djursland – Østjylland,

»Lars og Jørgen har ofte været mine redningsmænd, de har hjulpet mig gennem rigtig mange år. Første besøg var en forstrækning i lysken, som blev hjulpet på bare 1 behandling morgen og aften, så jeg kunne deltage i 2 yderst vigtige fodboldkampe. Senere er jeg blevet hjulpet rigtig godt med både skuldresmerter, tennisalbuer, hold i nakken og akut hold i ryggen. De har også hjulpet min søn mange gange. Så jeg er meget glad for disse 2 behandlere. De har givet mig et nyt syn på kroppen, lært mig hvad jeg selv kan gøre for at optimere min energi og vejledt mig i kost, kosttilskud, vejrtrækningsøvelser og lært mig Chi-Kung«, fortæller Jan Hansen.

Angst og Panikangst

Pernille Møgelvang Dohn skrev dette på vores facebook side igår den 4/2-2016 og nu er det her.

Kære Jørgen. Tusind tusind tak for din hjælp inden min rejse til Polen. Jeg havde 1 angstanfald dernede og brugte med det samme banketerapien og så forsvandt det som dug for solen. Jeg har i mange mange år haft daglige/ugentlige angstanfald, men har kun haft det ene anfald siden jeg fik de to behandlinger hos dig. Det har nu givet mig modet til at trappe ned i min medicin med målet om at trappe helt ud af det om senest 1 år.  Tusind tusind tak for at du har befriet mig fra det fængsel jeg har været i i alle de år.  Kærlig hilsen Pernille Møgelvang Dohn  – Glesborg, Østjylland

” Min dødsangst er væk”

Jeg er en mand på 38 år som har oplevet en del forskelligt i mit liv. Nyligst har jeg fået den store oplevelse at blive far. Dette har sat gang i mange følelser og minder fra tidligere år.

Jeg startede i Gjerrild på grund af en dårlig fod. Jeg er hofteamputeret på højre side og havde overbelastet min venstre fod. Jeg kom derfor til Gjerrild for at prøve om det kunne afhjælpe overbelastningen. Det gik godt. Jeg kom til at tale med Lars og Jørgen om hvad jeg ellers gik og sloges med.

Jeg mistede min far som spæd og min mor fik som følge heraf en fødselsdepression. Jeg boede derfor de første år af mit liv hos mine bedsteforældre. Mit ben mistede jeg som ung i en færdselsulykke. Jeg var i en lang periode tæt på ikke at overleve uheldet på grund af tilstødende komplikationer.

Det og andet samt den ellers dejlige oplevelse at blive far har ledt til at jeg har haft dødsangst. Jeg har gået ved Jørgen som bruger nogle banketeknikker og vi snakker meget om mit livsforløb. Jeg er sluppet af med min dødsangst og det har virkeligt givet mig ro i sindet og ro omkring mit liv – jeg føler, jeg bedre kan leve livet.

Brian Terp Bank

Brejning Strand 101,  7080   Børkop –  Vejle

”Verdensrekord i 24 timers bowling”

Ny Guinisrekord til Grenaa bovlere. Foto: Fl. Højer 9-5-98
Ny Guinisrekord til Grenaa bovlere. Foto: Fl. Højer 9-5-98

Vi ”4 Kugleskøre Grenå Gutter” / bowlere John Jensen, Lars Bech Jensen, Hans Jørgen Pedersen og Jess Sørensen tog navneforandring til ”HELSEHOLDET” i respekt for det fantastiske arbejde Lars og Jørgen gjorde for os før og under vores 4 mands verdensrekord i 24 timers bowling i Grenå Bowlingcenter den 8.-9. maj 1998.

1 måned før vores rekordforsøg fik vi alle 4 foretaget et ”helsetjek” på Helseklinikken i Gjerrild. Der blev kigget i øjne (irisdiagnose) og tjekket på mange sjove måder vi skulle også række tunge m.m…….
Vi fik en kostvejledning, urter, vitamin og mineral tilskud, for at opbygge og styrke vores kroppe, så vi kunne være bedst muligt gearet til den voldsomme kraftanstrengelse, det er at bowle i 24 timer i træk.

Vi var også flere gange ude og blive undervist i Zhan Zhuang Chi Kung og Tai Chi Chuan det er en form for kinesisk energi træning. Vi fik et lille øvelsesprogram til hjemmetræning før rekordforsøget, for at løse op for vore spændinger og styrke vores indre energi. Der var også øvelser til de små pauser under selve rekordforsøget.
I samtlige 24 timer under selve rekordforsøget havde vi hjælp og back up af Gjerrild brødrene, de hjalp os på fantastisk vis, når vi var helt flade, havde kæmpestore vabler, totalt forrevne og hævede fingre, smerter i skuldre og baller, hudløshed både nævnelige og unævnelige steder, værkende rygge, ben i krampe m.m……
Vi blev mere eller mindre konstant fodret med urter, drikke med salte, proteiner og mineraler klagede vi lidt, fik vi bare en nål og så ”kørte” vi igen.

Vores verdensrekord blev i øvrigt på 171.657 væltede kegler på de 24 timer, den gamle verdensrekord blev slået med omkring 15.000 kegler. Vi spillede 1061 serier og havde et gennemsnit på alle 24 timer på 161,79 pr. serie. Vi kastede / flyttede 150 tons bowlingskugler og væltede 125 tons kegler på de 24 timer.

Vi havde hel sikkert ikke klaret rekordforsøget, hvis ikke de 2 brødre havde hjulpet os med deres kinesiske helbredelsesmetoder. Mange tak for det.
Med venlig hilsen
For ”HELSEHOLDET”  Grenaa Djursland
John Jensen

 

Barnløs: Endelig var der gevinst

Bettina Therkildsen, Sønderled 3, 8500 Grenaa har skrevet følgende:

I mere end 2 år har vi undladt at benytte prævention for jeg ville jo gerne blive gravid men intet resultat.
Jeg har døjet meget med gentagne underlivsbetændelser, blære- og nyrebækkenbetændelser. Min menstruation var meget uregelmæssig og ubehagelig, der kunne godt gå 2 måneder mellem menstruationerne, hvor der både var kvalme, smerter og væske i kroppen.

I 1998 besøgte jeg Helseklinikken i Gjerrild 6 gange.
Jeg fik akupunktur og diverse kosttilskud samt kinesiske urter.
Efter endt behandlingsforløb ringede jeg til Jørgen for at få en ny tid, for menstruationen var igen hoppet over, der var kvalme, brystspænding og så var jeg bare så træt. Jeg trængte virkelig til lidt hjælp igen.
Jørgen sagde, ” prøv at få lavet en graviditetstest måske er du gravid”. Testen viste sig sørme at være positiv – jeg var næsten 2 måneder henne i min graviditet.
Jeg havde slet ikke tænkt på at jeg kunne være gravid, men det var jeg altså.
Den 15/ 9 – 1999 fødte jeg en dejlig pige.
Siden 1998 og frem til maj 2002 har der ikke været problemer med min menstruation eller nogen betændelser, det er bare dejligt.

Hilsen Bettina
Østjylland – Grenaa, den 7/5-2002

Ønskebarn nr. 2 udeblev:

Dorte (36 år) og Jens Ahlgren fra Jyllinge har 1 barn som blev født i februar 1996 uden nogen problemer af nogen art men ønskebarn nr. 2 skulle åbenbart blive et problem. Dorte har skrevet følgende:

I august 1998 kontaktede vi en gynækolog (blev begge undersøgt og konstateret sunde og raske). Ved gynækologen var vi igennem 6 x inseminering uden resultat.
Herefter blev vi henvist til reagensglasforsøg på Amtssygehuset i Herlev.
I ventetiden på dette, fik vi mulighed for at deltage i et forskningsprojekt, hvor vi var igennem 2 forsøg med reagensglas dog uden den foregående massive hormon- behandling. Dette gav intet resultat.
Efteråret 2000 fik vi endelig adgang til Herlev og var igennem 2 fuldbyrdede reagensglas forsøg med hormonindsprøjtning, piller og hele dynen……, men ingen graviditet. Alle gange delte æggene sig fint, men problemet var, at de åbenbart ikke ville ”sætte” sig fast.
Februar 2001 besluttede vi at holde en pause inden det 3. og sidste forsøg. Jeg følte mig ærlig talt temmelig udbrændt og ikke i særlig god balance med mig selv.

En af mine veninder anbefalede mig at ringe og snakke med Jørgen om vores problem da hun vidste, at han havde hjulpet mange barnløse par.
Jeg kontaktede Jørgen sidst i februar 2001. Efter en lang og god snak, sagde han ” at årsagen til den manglende graviditet var, at jeg manglede både energi og blod.
Han ordinerede nogle kinesiske urter der skulle give varme, energi og mere blod samt nogle vitaminer m.m.
Ca. 3 måneder senere var jeg sørme gravid.
Det første tegn på, at sagerne havde en god virkning var, at jeg fik dejlig varme hænder og fødder.
Jeg har haft det godt under hele min graviditet.
Den 16. januar 2002 fødte jeg min 2. prinsesse (53 cm / 3400 g) uden nogen problemer af nogen art.
Vi er bare så lykkelige, tusind tak!
Hilsen
Dorte Ahlgren fra Jyllinge ved Roskilde / Sjælland

Bækkenløshed.

Heidi Jensen, Fægangsvej 39, Bønnerup Strand har skrevet:

Ved min første graviditet fik jeg bækkenløshed og døjede med det i de sidste måneder af graviditeten som ellers gik fint.
Ved min næste graviditet fik jeg allerede bækkenløshed i uge 14 min jordmoder foreslog mig at kontakte Helseklinikken i Gjerrild for at høre om de måske kunne gøre noget med akupunktur.
De sagde ” at jeg skulle kunne mærke en forskel allerede efter 1. – 2. behandling, for at de ville fortsætte behandlingen”.

Det skal jeg da også love for at jeg kunne. Allerede efter min første behandling var smerterne meget formindsket og jeg havde pludselig fået varme tær, noget hel nyt og skønt.
Efter 2. behandling blev jeg total smertefri og havde stadig nogle dejlig varme fødder.
Jeg fik dem også lokket til at behandle min dårlige skulder. (I september 2001 ved et løft af en patient på mit arbejde, sprang nogle sener som selv skulle finde sammen igen, ifølge sygehuset – havde stadig mange smerter i den 15/1-2002).
Det har også hjulpet godt på min skulder, den er ikke nær så øm nu og det endda til trods for at jeg er begyndt at bruge den igen.

Jeg fik akupunktur ca. hver 2. – 3. uge, det holdt min bækkenløsning hel væk og mine fødder dejlig varme.
Jeg har også fået en urteeliksir til at hæve min blodprocent med, jeg tåler nemlig ikke så godt almindelig jerntilskud / medicin.
Urteeliksiren har hjulpet godt på blodprocenten og mit energi nivau.

Den 8/7 – 2002 fødte jeg en dejlig dreng på 4 kg og 58 cm.
Alt forløb fint og jeg er fortsat fuldstændig smertefri i bækkenet. Mange tak for en god behandling.

Hilsen Heidi fra Bønnerup Strand, Djursland/Østjylland

Mellemørebetændelse

Caroline Zederkof (5½år), Bækkevej 3, Rosmus ved Balle har døjet med sine ører fra hun var hel spæd af. Gentagne gange mellemørebetændelse, væske i ørerne og næsten hel døv samt astma.
Karolines mor fortæller her om forløbet.

Som 3 årig havde Karoline et meget dårligt sprog, var ofte forkølet med mellemørebetændelse kom på Århus Kommunehospital og Hørecentralen som tjekkede hende grundigt efter og konstaterede at hun næsten var total døv.
Hun fik lagt dræn i ørerne og det gik rimelig godt et lille år, gik samtidig til talepædagog på grund af det dårlige sprog samt Taleinstituttet i Risskov.
1½ år efter var den hel gal igen. Vi skulle have øjenkontakt, for at hun kunne forstå hvad vi sagde. Der blev igen lagt dræn i ørerne og det gik rimelig godt i et år, i februar 2002 var den hel gal igen.
Egen læge samt ørelægen sagde at der skulle dræn i. Det var vi ikke så glade for nu da en af vore andre børn, som tidligere også døjede med ørerne, fik mange gange dræn i og har nu nedsat hørelse på grund af det.
Så vi ville gerne prøve noget andet og så have muligheden for dræn senere………
Jeg havde læst om laser akupunktur i et blad, det havde hjulpet mange børn med dårlige ører så det var da et forsøg værd.
Jeg snakkede med en veninde som tidligere havde besøgt Lars & Jørgen i Gjerrild og som varmt anbefalede dem.
Karoline fik sin første laser akupunktur behandling den 20/2-02 og allerede om aftenen samme dag, måtte selv hendes skeptiske far konstatere, at nu kunne hun sørme høre, hvad vi sagde også med ryggen til.
Efter 4. behandling var vi hos ørelægen til tjek.
Han blev meget forbavset, for hendes øre havde aldrig set bedre ud. Der blev målt tryk og lavet høreprøve – det var bare perfekt. Så hendes tid til isætning af dræn blev afblæst og det er heller ikke nødvendig med flere kontrol besøg hos ørelægen.
Vi er bare så glade og som sidegevinst er astmaen vist også forsvundet.

Ørepine og Mellemørebetændelse

Stine Juul (9 år), Grenaa – Djursland/Østjylland
Stines mor fortæller:

Stine har haft problemer med sine øre siden hun var 4 år gammel. Gentagne gange med voldsomme mellemørebetændelser, næsten hel døv, det indre øre meget rødt og væskefyldt.
Ørelægen var stærkt interesseret i operation og indlæggelse af dræn, vi fik en uge at tænke i.
Vi kontaktede brødrene i Gjerrild og fik en hurtig tid samme dag.
Allerede efter første behandling var der stor forskel, hun hørte bedre og havde ikke så mange smerter. Behandlingen bestod af laserlys, tryk på nogle zoner og kinesiske urter (kosttilskud). Vi skulle også selv trykke på nogle punkter derhjemme.
Efter et par behandlinger mere var vi til kontrol hos ørelægen igen. Til hans store forbavselse var øret ikke mere rødt og væskefyldt.
Efter 5. og sidste behandling i Gjerrild var vi igen til kontrol hos ørelægen. Der var intet at se i øret og høreprøven var normal igen.
Siden 1997 har der ikke været nogen problemer med hendes øre, det er jo bare skønt, selvom ørelægen mente, at det var forsvundet af sig selv.

Virus på balancenerven:

Birthe Jensen Kjeldsen (47 år), De Lichtenbergsvej 27 Q i Grenaa – nu Glesborg Djursland fortæller her:

Januar 2002 startede med en rigtig nedtur. Jeg blev frygtelig forkølet, mistede al min energi, fik øresmerter, øresusen, propper i ørerne og blev konstant svimmel ved den mindste bevægelse.
Min egen læge og ørelægen sagde ”mellemørebetændelse, bihulebetændelse samt virus på balancenerven”.
Jeg blev sygemeldt med udsigt til et langt fravær fra mit arbejde.
Jeg havde igennem lang tid sovet ret dårligt på grund af uro og kramper i fødder og ben. Så jeg var efterhånden landet i en rigtig ond cirkel.

Jeg blev foreslået at kontakte Lars og Jørgen i Gjerrild for at se om de kunne hjælpe, for lægerne kunne ikke. De ville intet love, men ville gerne se på mig og sagde at jeg skulle kunne mærke en forskel på min situation i løbet af de første par behandlinger, hvis de skulle kunne hjælpe.

Tirsdag den 22/1-02 havde jeg den første konsultation hos dem. Jeg kom faktisk på grund af min dårlige nattesøvn og troede ikke de kunne gøre noget ved min svimmelhed samt mellemørebetændelsen. Men Jørgen sagde,” at mine ben problemer og sove problemer bare var et symptom på at min krop var i ubalance og at det var meget vigtigere at tage fat på mit virus angreb samt øre problemerne”.

Allerede efter 1. behandling havde jeg meget mere energi, øresmerterne var mindsket og svimmelheden var også markant mindre.
I starten blev jeg behandlet med akupunktur næsten hver dag, samtidig fik jeg også kinesiske urter til at understøtte behandlingen.

Jeg fik det gradvist bedre. Øresmerterne, øresusen og propperne er hel væk, jeg sover meget bedre, uroen i benene er også forsvundet. Kan stadig være lidt svimmel, når jeg kigger bagud og opad samtidigt eller hvis jeg er blevet meget træt.

Min energi er ved at vende tilbage og jeg er startet på mit arbejde igen. Dog ikke på hel fuld tid endnu.
Nu her i marts måned får jeg behandling ca. hver 7. – 14. dag. Jeg kan bare mærke hvor meget det går fremad dag for dag. Jeg er virkelig overrasket over hvor hurtigt jeg er kommet mig, mange døjer jo i år med virus på balancenerven. Jeg har ikke været svimmel nu i 14 dage, men kan godt mærke, at jeg skal være god ved mig selv i et godt stykke tid endnu.
Jeg fortæller min historie for at andre med samme problemer ikke skal give op, fordi de får at vide ”at det er der ikke noget at gøre ved”. For det er der altså!
Hilsen Birthe fra Glesborg –  Djursland – Østjylland

Øresusen / Tinnitus / Ménieres syndrom: ”Larmen der forsvandt”

Svend Åge Egelund fra Knebel ved Ebeltoft havde en voldsom larm for ørerne.
Svend Åge har skrevet følgende:

Ca. et par gange om måneden besvimede jeg, som følge af sygdommen Tinnitus med Ménieres syndrom. Jeg gik rundt med konstant hovedpine og blev gradvist mere og mere døv på venstre øre. Dette resulterede i, at jeg fik et høreapparat, da jeg kun havde 8% hørelse tilbage.
Scanninger både i Århus og Randers kunne ikke påvise, hvad årsagen til min sygdom var. Lægernes besked var klar. Jeg måtte leve med det.
En god ven sagde til mig, ”prøv at kør til Gjerrild og se hvad de kan gøre”.

Efter et par behandlinger ovre hos Lars og Jørgen kunne jeg imidlertid vinke farvel til høreapparatet igen. Efter ca. 5 behandlinger mere med laser, akupunktur og kosttilskud var alle mine tinnitus symptomer væk. Det er jo næsten som at blive født på ny.
Nu nogle år efter behandlingen blev afsluttet, har jeg stadig ingen symptomer på tinnitussen.

Hilsen Svend Åge fra Knebel ved Ebeltoft, Djursland Østjylland

Øresusen

Allan Christensen, Storegade 11 A, Augustenborg Sønderjylland  –  ( nu Slagelse) har skrevet:

I 7 år har jeg døjet med konstant larm, Øresusen samt Menieres syndrom.
Voldsomme svimmelhedsanfald, synsforstyrrelser og den voldsomme larm, fløjten og hyletonen især i venstre øre blev forværret af psykisk stress.
Jeg blev desuden kortåndet og fik åndedrætsproblemer ved belastning, kunne ikke trække luften i bund som førhen, havde desuden stoppet næse og nyser. Blev nemt irriteret, kort lunte og følte mig anspændt.
Allerede efter den 1. behandling med akupunktur, lidt laser og urter var der en stor forskel. Øresusen blev mindre, synet bedre, vejrtrækning blev normal igen og jeg følte mig faktisk mere afslappet.
Efter yderlig nogle behandlinger var Øresusen næsten hel værk, den kommer nu og da i små perioder, men kan kun høres, hvis der er helt stille. Det tåler slet ikke sammenligning med førhen, er nu meget lavere i styrke og uden svimmelhedsanfald og synsforstyrrelser. Vejrtrækningen er helt normal og jeg føler mig som født på ny.
Jeg fik 5 behandlinger i alt.
Det er nu flere år siden jeg har været i Gjerrild og det går faktisk hel godt.

Hilsen Allan

Diskusprolaps og arvæv: ”Fra 21 til nul tabletter på 1 uge”

Steen Johansen, Møllevangen 8C, Bønnerup Strand, 8585 Glesborg har skrevet:

Førhen arbejdede jeg på Grenaa Havn, men en arbejdsskade og 2 gange operation i lænden for diskusprolaps, sidste gang april 2000 har totalt ændret mit liv.
Det gik godt i starten, men på grund af arvæv fik jeg nogle frygtelig smerter i ryggen og ned i begge ben, især det venstre var slem.
Smerterne var nu lige så slemme som selve diskusprolapsen. Jeg skulle ikke ligge ned ret længe før smerterne blev uudholdelige, der kom kramper i benene, uro i kroppen, jeg følte mig utilpas, var psykisk nede og sov elendigt. Lægerne kunne ikke gøre mere rent operativt, men forsøgte at smertedække mig med medicin.
Jeg tog en sand cocktail af smertestillende medicin 21 tabletter dagligt, hvor af de 12 var ren morfin, alligevel havde jeg smerter og ubehag.
Min kone foreslog at jeg skulle ringe til Helseklinikken i Gjerrild, for at høre om de måske kunne hjælpe mig. Helseklinikken ville intet love mig, men ville da gerne forsøge at hjælpe mig. Jeg må indrømme, at jeg ikke var spor positiv over for dem. Jeg troede ikke de kunne hjælpe mig, men det kunne da aldrig skade at prøve.
Allerede efter første behandling mindskes mine smerter markant. Benet sov ikke på samme måde mere og jeg gik 8 tabletter ned uden at få problemer om natten.
Efter 5. behandling droppede jeg al den smertestillende medicin (tog en ”kold tyrker”) og var alligevel smertefri. Jeg sov ikke møj den nat, hele kroppen citrede, rystede og svedte. Næste dag fik jeg NADA-afvænningsterapi behandling og kosttilskud så blev der ro i kroppen igen.
Efter 10 behandlinger har jeg det bare godt, ingen smerter og mit liv er startet på ny.
Er igen på skolebænken til omskoling og ny uddannelse.
Jeg har spillet lidt håndbold og hjulpet en kammerat nede på havnen med at losse skidtfisk i 12 timer uden problemer.
Det er nu over 8 måneder siden min sidste behandling, kommunen havde ellers bevilget mig 10 behandlinger mere, men det bliver vist ikke nødvendigt, så godt jeg har det nu.
Jeg fortæller her min historie, for at andre der er opgivet af systemet, ikke selv skal opgive helt – miraklernes tid er ikke helt forbi.

Hilsen Steen fra Djursland – Østjylland

Rygsmerter, håber på at slippe for rygoperation.

Søren Sørensen, Præstevej 1,Hemmed, 8585 Glesborg – Østjylland har skrevet:

Ifølge sygehuset skulle Lændehvirvel nr. 5 være faldet frem i forhold til korsbenet og være årsag til mine smerter. (Sygehuset forslag var en rygoperation )
Smerterne var mindst om morgenen og blev gradvist værre og værre i løbet af dagen. Smerterne var ekstra slemme, når jeg havde siddet for længe og skulle rejse mig op. Jeg havde det bedst i rygliggende stilling, men en træls position i dagtimerne.
Min socialrådgiver på Nørre Djurs Kommune anbefalede mig at kontakte Helseklinikken i Gjerrild, for at høre, hvad de ville sige til min situation.
Jeg kontaktede Helseklinikken pr. telefon for at høre om de troede, der kunne være en mulighed for at de kunne hjælpe mig. De lovede mig intet, men ville da gerne kigge på mig og se hvad de kunne gøre.

Allerede ved mit første besøg på Helseklinikken i Gjerrild blev det konstateret, at jeg var platfodet og havde noget de kaldte et ”posturologisk” problem, der stammede fra mine fødder.
I starten af min første behandling, fokuserede de mest behandlingen på at fjerne mine frygtelige smerter.
Efter første behandling var jeg ikke nær så øm / smertefuld som jeg plejede at være, dette holdt sig. Jeg fik nogle små indlæg samt noget der hed ”Neurostab” til al mit fodtøj, dette skulle være med til at regulere min fodstilling. Derefter fik jeg almindelig akupunktur på krop og øre mm….samt anvist hjemme øvleser. (nogle kinesiske gymnastik øveler for ryggen ).

Efter min 3. behandling på Helseklinikken har jeg ikke mærket noget som helst til mine smerter, hverken efter at have siddet ned længe eller forholdsvis hårdt arbejde (hjalp en kammerat med at sprede en masse grus med skovl i en week-end og gik i en anden week-end med motorsav og fældede træer uden nogen smerter, begge dele havde været totalt umuligt før jeg besøgte Helseklinikken i Gjerrild.)
Jeg har nu fået ca. 15 behandlinger på Helseklinikken i Gjerrild og håber at behandlingerne gør, at jeg slipper for den store ryg operation som jeg ellers var stillet i udsigt til at mindske mine smerter.
Jeg kan igen holde til at spille på trommer i flere timer af gangen uden problemer og har fået min livsgnist tilbage, er p.t. ved at finde ud af, hvad jeg vil beskæftige mig med i fremtiden.
Jeg har fået alle mine behandlinger betalt af Nørre Djurs Kommune, hvilket har været en stor hjælp for mig.
Jeg håber, at min historie kan være med til at hjælpe andre til at gøre noget ved deres ellers smertefulde og håbløse situation.
Tak for hjælpen!

Hilsen
Søren Sørensen

Podagra – Urinsyregigt:

Jesper Jørgensen, Sdr. Hjermvej 13, 7560 Hjerm,  nu Ringkøbing – Vestjylland har skrevet følgende:

Min venstre storetå begyndte pludselig at gøre voldsom ondt, blev varm og hævede.
Først troede jeg, at den måtte være forstuvet, men gik alligevel til lægen for en sikkerheds skyld.
Lægen tog blodprøver og kunne konstatere at det var Podagra, altså urinsyregigt jeg havde fået. Jeg blev sygemeldt, for jeg kunne ikke gå på foden på grund af den ømme tå.
Min svoger anbefalede mig at tage den lange vej til Gjerrild for at få en behandling og høre hvad Gjerrild brødrene kunne gøre.
Jeg blev kigget i øjnene, måtte vise tungen samt besvare en masse sjove spørgsmål.
Jørgen sagde,” at jeg rendte rundt med en infektion i kroppen og det sammen med en let nedsat urinsyreudskillelse, svaghed i den ene nyre var årsagen til min Podagra.”

Jeg kunne mærke en forskel i tåen allerede efter første behandling, den var ikke så øm og hævet mere. Jeg fik lidt kostvejledning, fik især at vide hvad jeg skulle passe på at spise og drikke fik også lidt urter og kosttilskud.
Jeg fik ialt 4 behandlinger og har derefter ikke mærket noget til tåen det er nu nogle år siden. Jeg vil sige, at jeg har testet tåen godt af ved nogle fester, men lever ellers rimelig fornuftigt.
Jeg har nogle gange kunnet mærke en anelse stivhed i mine led, men det har hver gang skyldes, at jeg har drukket for lidt væske /almindelig vand, sørger jeg for at få rigeligt med vand mærker jeg intet.
Tak for hjælpen!

Hilsen Jesper

Brystcanser og kemokur

Astrid Pollmann, Jernbanevej 26, 7560 Hjerm – nær Holstebro Vestjylland har skrevet følgende:

I 1997 blev jeg opereret for brystcanser og fik efterfølgende 9 kemobehandlinger.
Min mavefunktion har altid været lidt følsom, og da jeg fik ”kemo” blev det meget ubehageligt. Fordøjelsen gik nærmest hel i stå.
Efter 3. kemobehandling fik jeg nogle Chemo Support piller af Larsen brødrene i Gjerrild.
De hjalp så at sige omgående, jeg tog dem så under resten af kemobehandlingen.
Jeg fik det betydeligt bedre under hele forløbet, og tog dem også lidt bagefter.
Jeg har anbefalet urtepillerne til andre, som har været i ligende situation som mig.
De der har brugt urtepillerne har alle været vældig glade for dem.

Hilsen Astrid

Lungecanser – kemo og strålebehandling

Karen Bagge, Rønvangen 111, 8382 Hinnerup nær Århus – ØstjyllandKaren Bagge

I januar 2013 fik jeg beskeden plet på lungen, lungekræft. Det var hårdt at få den besked både for mig og ikke mindst min familie. Til mit held kunne min datter anbefale Helseklinikken i Gjerrild ved brødrene Lars og Jørgen Larsen.

Samtidig med behandlingen på hospitalet, blev jeg behandlet, efter behov af Jørgen Larsen med akupunktur, EFT, visualisering m.m.. Jørgen fik mine øjne åbnet for, hvordan mine følelser og tanker påvirker min krop. En god ting man selv kan bruge derhjemme.

Jørgen fik min angst til at forsvinde, jeg var da stadig nervøs for fremtiden, men min angst var væk. En dag jeg skulle på hospitalet og have kemo blev jeg sendt hjem igen p.g.a. for få hvide blodlegemer. En tur op til Jørgen og en omgang akupunktur, EFT og visualisering, og dagen efter var alle blodtal som de skulle være og jeg kunne fortsætte med kemo.

Nu, 6 md. efter start, er jeg færdig med kemo og stråler. Ja – det lyder som en solstråle historie og det er det også. For den 28.8.2013 var jeg til 3 md.s undersøgelse (scanning mm) og der fik jeg beskeden. RASKMELDT. Jeg skal stadig til undersøgelse de næste 5 år. En stor tak til Jørgen Larsen

Kærligst Karen Bagge (Hinnerup ved Århus – Østjylland)

Dårligt kredsløb: Gunnar beholdt sit ben.Akupunktur foto (2) Gunnar + Lars

Gjerrild pensionisten Gunnar Hansen har fået amputeret hans venstre ben og var indstillet til amputation af højre ben på grund af meget dårligt kredsløb.

Jeg havde hørt så meget godt om de 2 Gjerrild brødre, at jeg besluttede at tage en snak med dem om min situation, mens jeg ventede på at få mine indlæggelsespapirer.
Det kunne jo ikke skade og prøve deres behandlinger, de ville ikke love noget.

Da jeg startede på behandlingerne var min fod så hævet, at jeg var nød til at bruge str. 47 i sko, det var ikke muligt at mærke pulsen nede i foden, smerterne var frygtelige, intet hjalp, ikke en gang morfin direkte ind i ryggen hjalp, havde besøg af sygeplejersker og hjemmehjælpere mange gange om dagen/natten det var altså en ret håbløs situation for mig.
Efter en uge med daglig behandling med akupunktur, magnetfeltterapi, laserterapi, let massage, kosttilskud og urter svandt hævelsen voldsomt og foden kunne være i en str. 44, der kunne nu mærkes lidt puls i foden allerbedst af det hele var dog at mine slemme smerter forsvandt.
Efter ca. 3 uger var hævelsen faldet til en str. 42 og pulsen mærkes fint, der er dog stadig hævelse i selve benet, men ikke nær så voldsom og hård som før.
Min amputations operation blev aflyst og jeg har stadig mit højre ben.
Jeg kommer stadig og får lidt behandling en gang i mellem sådan ca. hver 2. – 3. md.
Spiser også stadig kosttilskuddene samt urtemedicinen og det går faktisk hel fint.
Det er nu over 10 år siden jeg startede på behandlingerne, jeg er kommet på Nørrevang Plejehjem i Rimsø for et par år siden, men trives fint og får stadig kosttilskuddene.

Rimsø, den 25/2-2002
Hilsen Gunnar Hansen

Gunnar Hansen døde den 17. marts 2003 – 85 år gammel.
Gunnar havde en vilje uden lige, en rigtig sportsfighter og et
fantastisk humør, vi vil savne hans små besøg på klinikken.
Ære være hans minde.

Hoste

Jørgen Jensen, (73 år) fra Frederikslundvej 10 i Nimtofte blev forkølet for godt 1 år siden og har siden døjet med hoste og vejrtræknings problemer.

Jeg fik en grim influenza, som jeg åbenbart ikke kunne komme af med igen. Jeg hostede både dag og nat, den mindste aktivitet gav vejrtræknings problemer, hvilket ellers aldrig har generet mig før. Har altid været en aktiv mand.
Hverken min læge eller sygehuset kunne fortælle mig noget – Røntgenundersøgelsen viste heller ikke noget.

En dag tænkte jeg pludselig på de 2 Gjerrild brødre, de har nemlig tidligere hjulpet min kone af med næsten de samme problemer. Måske de også kunne hjælpe mig noget skulle i hvert fald gøres, for jeg kunne stort set intet foretage mig uden at få luftproblemer.

Allerede ved første besøg i Gjerrild vendte mit billede. Jeg havde ikke haft nålene i kroppen i mere end ca. 15 minutter før end jeg kunne mærke, at vejrtrækningen blev hel anderledes, ja nærmest hel normal. Det var en utrolig dejlig fornemmelse.
Bagefter 1. behandling hostede jeg dog stadigvæk en del, men det var en hel anderledes hoste, for nu kunne jeg endelig hoste slimen op. Jeg hostede rigtig meget slim op den første nat, men sov alligevel meget bedre end jeg havde gjort i over 1 hel år.

Det gik hurtigt meget bedre med min vejrtrækning, jeg fik akupunktur både på kroppen og i øret samt undervisning i kinesisk gymnastik øvelser for at hjælpe på min lungefunktion.
Det hjalp, efter ca. 5 behandlinger var jeg på toppen igen, jeg laver stadig mine øvelser, som virkelig gør godt. Efter de første par behandlinger fik jeg øvelserne anvist, det var utroligt som de hjalp på vejrtrækningen derhjemme, var der den mindste ubehag, holdt jeg en pause med det, jeg var i gang med og lavede øvelser til vejrtrækningen kørte godt igen.

Hilsen Jørgen fra Nimtofte nær Ryomgård på Djursland – Østjylland

Idrætsskader:

Martin Jørgen laver Chi Kung ude på Helseklinikken i Gjerrild, photo Fl. Højer
Martin Jørgensen laver Chi Kung ude på Helseklinikken i Gjerrild, photo Fl. Højer

Martin Jørgensen, professionel fodboldspiller i den Italienske Serie A for Udinese og Dansk landsholdsspille, tidl. Ryomgård – Århus  fortæller:

Jeg har benyttet Helseklinikken i Gjerrild i mere end 10 år, først som drengespiller i Ryomgård, så AGF og senere Udinese som sikker back up, når uheldene var ude.
Allerede som drengespiller tog min far mig med til Gjerrild, hvis jeg havde fået et lidt voldsomt skrub i en fodboldkamp. Jeg er blevet hjulpet af med mange små skader i årenes løb, det er mine brødre i øvrigt også.

Jeg husker især en episode.
I 1992 spillede jeg for U-16 landsholdet, lige før afrejsen til Europamesterskaberne for U-16 landshold brækkede jeg mit lægben. En kæmpe skuffelse med udsigt til mindst 3 måneders pause og genoptræning. Rigtig træls.
Brødrene fra Gjerrild bad mig om at få en speciel støtteskinne med velcrolukning på i stedet for den normale gips. På grund af støtteskinnen var det muligt at komme i behandling med det samme. Den første uge fik jeg behandling hver dag med akupunktur, TNS, magnetterapi og tilskud i form af urter.
På grund af den hurtige og effektive behandling kunne jeg til alles forbavselse, allerede starte genoptræning efter 1 måned. Efter knap 6 uger spillede jeg min første rigtige kamp for AGF, det blev dog kun til en halveg. Det må da siges at være et hurtigt comeback. Til sammenligning brækkede en af mine kammerater i AGF sit ben nøjagtig samme sted som mit. Det tog ham mere end dobbelt så lang tid at komme på fodboldbanen igen.

Lars og Jørgen har også lært mig at lave Zhan Zhuang Chi Kung (at stå som et træ). Det er nogle kinesiske øvelser som går ud på at styrke min energi, koordinations- og koncentrationsevne. Jeg laver især øvelserne som opvarmning og forberedelse til fodboldkampene, så er jeg virkelig oppe på dupperne lige fra start af.
I starten kiggede mine holdkammerater lidt mærkeligt på mig, når jeg lavede mine øvelser. Men de fleste fodboldspillere har jo et eller andet ritual, de går igennem før hver kamp, sådan opfatter de vist også mine øvelser.

Morbus Crohn (tarmbetændelse) Stress – Eksamensangst

Line Damgård AndersenHele mit liv har jeg altid døjet med “nervøs” mave. . I 2005 tog maveproblemerne til. Jeg begyndte at døje med smerter i maven hver dag og hyppige toiletbesøg. Hver dag var et smerte helvede og toiletbesøgende blev hyppigere og hyppigere. Jeg blev senere hen sendt til adskillige undersøgelser og samtaler på Århus Universitets Hospital og i 2006 fik jeg konstateret Morbus Crohn (kronisk tarmbetændelse). Kort tid efter diagnoseringen kom jeg i medicinsk behandling i form af piller der indeholdte binyrebarkhormoner. Jeg tog herefter 15 kilo på. Sygdommen gik i dvale. I 2007 blussede den så op igen. Århus Universitet Hospital besluttede, at jeg skulle prøve noget nyt medicin Remicade.

I denne periode med op-blusningen af Morbus Crohnen stiftede min mor, via sin gamle veninde, kendskab til Helseklinikken Gjerrild. Hun kontaktede derfor Jørgen Larsen i håb om, at han kunne hjælpe mig. Så startede mit alternative bekendtskab. Samtidig med at jeg var på Remicade fik jeg nu akupunktur og mine betændelsestal faldt ned på et normalt niveau. Stoppede med Remicade og startede på Imurel, (en forebyggende medicin mod betændelse i tarmene); sygehuset sagde, at jeg skulle fortsætte på imurel i 10 år+.

Jeg fik nogle akupunkturbehandlinger af Jørgen Larsen i Helseklinikken Gjerrild, hvilket hjalp mig utroligt meget. Ud over akupunkturen gav Jørgen mig også nogle gode råd til, hvilke madvarer jeg skulle undgå for ikke at irritere min tarm – bl.a sukker, mælk og hvidt brød. Da jeg havde taget meget på i forbindelse med min medicinske behandling og havde et stort ønske om at tabe mig igen, fulgte jeg Jørgens råd og omlagde min kost total. Det resulterede i, at jeg begyndte at tabe mig og min sygdom gik i total dvale.

Efter de første 3 år på Imurel besluttede jeg og sygehuset, at jeg kunne gå ned på laveste dosis af medicinen (Jeg har altid været stærk modstander af Imurel pga bivirkningerne – ukendte på lang sigt). Imurel svækkede mit immunforsvar, så jeg ofte var små-syg). For 1 års tid siden besluttede jeg selv, at droppe medicinen helt, da jeg stort set ikke mærkede noget til sygdommen længere og mine betændelsestal havde været normale igennem mange år.

Der er nu gået 4,5 år siden jeg modtog min første behandling med akupunktur hos Helseklinikken i Gjerrild. Efter at have omlagt min kost total og kørt/kører en forholdsvis stram selvlagt kostplan samt modtaget akupunktur er det nu lykkedes mig at tabe lidt over 18 kilo samt blive fuldstændig medicinfri. Mærker kun noget til min følsomme mave i stress perioder på studiet eller arbejdet.

Dertil har Jørgen kommet med gode råd til, hvordan jeg kan lærer at håndtere dette således, at det ikke går ud over min mave. Han har blandt andet lært mig ”tapping” (EFT-Emotionel freedome technique). En metode, hvor man lærer at finde frem til, hvad der påvirker én og er med til at give én stress. Dertil hvorledes man lærer at håndtere/acceptere/leve med de følelse/tanker man har i hovedet, som påvirker og giver én stress. Derudover lærte han mig, at det er vigtigt, at jeg trækker vejret ”rigtigt” og får luften helt ned i maven for derefter at puste det hele ud igen. To metoder, som jeg har gjort brug af i pressede situationer.

Min eksamensfrygt og arbejdsstress er nu helt væk vha EFT sammen med akupunktur.

Jeg er utrolig glad for, at min mor i sin tid stiftede kendskab til Helseklinikken i Gjerrild, da de har hjulpet mig utroligt meget – dels med deres gode behandlingsmetoder samt råd. Jeg har i hvert fald via dem og min egen vilje fundet min vej ud af et smertehelvede, stærk medicin og overvægt samt lært at håndtere psykisk presserede perioder. Af hjertet tak til disse to mennesker!

Mange hilsner fra

Line Damgård Andersen, Allingåbro på Djursland – nu Århus – Østjylland

En stoppet tårekanal….

En succes historie, som jeg gerne vil dele med andre og fortæller til alle!

Jeg har gennem et par år haft gener fra en tilstoppet tårekanal i venstre øje. Flere gange fået skyllet tårekanalen hos min øjenlæge, hvorefter der er kommet passage. Men problemet er vendt tilbage igen. Mit øje løb i vand, så jeg altid måtte have noget i lommen til at tørre med.
I august måned fik jeg også betændelse i tåresækken, blev behandlet med salve, uden virkning. Jeg blev henvist til øjenafdelingen, hvor der blev podet, og jeg blev behandlet med to slags antibiotika gennem en længere periode. Betændelsen forsvandt! Efterfølgende prøvede de igen at skylle tårekanalen, men det var ikke muligt at få passage. Jeg fik at vide, at jeg måtte lære at leve med det, ellers var det eneste, der måske ville kunne hjælpe, en operation.
Samtidig, efter behandlingen med antibiotika, fik jeg voldsomme smerter i og omkring øjet. Tiden er gået frem til oktober. Jeg havde fra andre hørt om Helseklinikken i Gjerrild og besluttede, at prøve akupunktur. Fik en aftale med Lars et par dage efter. Jeg fik akupunktur og natur medicin.
Efter 5 behandlinger forsvandt smerterne. Jeg var glad ! Og så pludselig efter 7 behandlinger, holdt mit øje op med at løbe. Det er bare så fantastisk, og jeg havde slet ikke troet, det var muligt.
Det var den 15/11, og øjet har ikke løbet i vand siden da.
Jeg har nu kontaktet Øjenafdelingen på Aarhus Sygehus og aflyst min tid i marts måned. Fortalte dem, at jeg havde fået akupunktur, og at mit problem var løst!
JEG SKAL IKKE OPERERES. Skulle det komme igen, ved jeg, hvor jeg kan få hjælp.
Jeg vil til enhver tid anbefale Helseklinikken til andre.
Med tak for god og effektiv behandling.
Venlig hilsen
Doris Mygind

Tøstrupvej 92, 8581 Nimtofte på Djursland – Østjylland

Manglende selvtillid, mareridt, søvnløshed, – alle disse ting vækŽivilė Abraitienė

Den 28/8-2013 skrev Živilė Abraitienė fra Djursland – Østjylland dette:

Jeg har døjet med manglende selvtillid, mareridt, søvnløshed. For få uger siden kunne jeg ikke udføre selv simpel husholdning job på grund af energi mangel.
Efter fem besøg med akupunktur og EFT, jeg føler vidunderligt, jeg smiler igen, gå glad på arbejde. Jeg føler mig fyldt med energi og selvtillid, jeg nyder mit liv igen. Tak for hjælpen. Jeg ønsker dig det bedste.

Senere i 2014 skrev Živilė Abraitienė følgende til os:

Hej, jeg ønsker at dele de gode nyheder. Mit liv har ændret sig. Til september 2014 skal jeg være mor igen, jeg venter en baby dreng. Jeg havde aldrig troet, at jeg kan elske og blive elsket. Min depression er forsvundet. Jeg føler mig perfekt. Jeg kan ikke glemme den mand, Jørgen Larsen, der hjalp mig. Alt det bedste i dit arbejde, og Helseklinikken i Gjerrild. 1000 Tak.

Mange hilsner Živilė Abraitienė

Fibersprængning

Skærmbillede 2016-05-19 kl. 09.49.29Michael Nielsen fra Grenaa, har skrevet følgende den 17/5-2016

I forbindelse med løbetræning har jeg har de sidste par år været temmelig meget plaget af fibersprængninger i mine baglår. Skader som normalt vil gøre, at jeg ikke ville være i stand til at løbe i 4-5 uger. Så for at blive hurtig klar igen, har jeg hver gang valgt at søge behandling hos Jørgen Larsen på Helseklinikken i Gjerrild. Med 2-4 behandlinger, råd og vejledning, er det hver gang lykkedes mig at blive klar til at løbe igen efter ca. 2 uger.

Jørgens vejledning om specielt udstrækning, både før, efter og indimellem mine løbeture, har nu holdt mig skadesfri over en længere periode.

Jeg vil til enhver tid bruge Helseklinikken i forbindelse med eventuelle lidelser eller skader i fremtiden. De ved hvad de gør og skaber samtidig en afslappet stemning.

Med venlig hilsen

Michael Nielsen
Sommerlyst 49
8500 Grenaa

Hortons hovedpine, Migræne og konstant hovedpine.Skærmbillede 2016-05-19 kl. 14.14.28

Dyveke Brandenburg fra Bønnerup Strand har her den 19. maj 2016 skrevet følgende.

Herfra skal lyde et kæmpe stort TAK, for hjælpen med min hovedpine. Da jeg kom til Jørgen havde jeg lige fået konstateret 3 slags hovedpiner, Hortons klyngehovedpine, migræne og spændingshovedpine. Jeg led af daglig hovedpine, i en grad der svækkede min koncentrationen og gjorde dagligdagen meget besværlig for mig. Det var en kamp at vågne, hver morgen da hovedet altid gjorde så ondt, og jeg vidste aldrig, hvornår en værre hovedpine ramte mig.

Vi ringede til Jørgen efter jeg lige var blevet udskrevet fra Randers sygehus og kort efter, fik jeg en tid i februar, da jeg var på vej ind i en Hortons klyngehovedpine. Normalt er en klynge for mig helt ulidelig, og jeg har op til 8 anfald af Hortons om dagen, men der nåede det slet ikke til. Derudover havde jeg stadig den konstante hovedpine, så da Jørgen ville hjælpe mig blev jeg utrolig glad.

Jeg havde omkring 6 behandlinger ude ved Jørgen, hvor akupunktur og tapping var en stor del af det. Jeg oplevede ved 3. Behandling for første gang i mange år, et kort øjeblik uden hovedpine. Jeg kunne dengang næsten ikke tro at det var muligt ikke at have hovedpine, men jeg fortsatte derude, og efter 6. Behandling var jeg nærmest hovedpine fri!!!

I dag lever jeg et helt normalt liv, jeg er ikke præget af daglig hovedpine, og min klynge brændte ud. Jeg er SÅ taknemlig for Jørgens hjælp, og han har medvirket til jeg i dag, ikke skal styre mit liv efter hovedpinerne.

Venlige hovedpinefrie hilsner

Dyveke Brandenburg – fra Bønnerup Strand på Djursland – Østjylland.

Historien om hvordan jeg fandt frem til Helseklinikken i  Gjerrild.

Charlotte Terkelsen, fra Egeå har skrevet følgende til os, en sjov historie.

I januar måned 2017 kom en mand hjem til mig for at hente et tastatur jeg havde solgt til hans kone. Udvekslingen af tastatur og penge gik hurtigt, men af en eller anden grund blev manden stående. Længe. Det ledte til en lang beretning om hans fysiske tilstand. Han talte og talte. Om skader han havde pådraget sig ved at dyrke idræt på højt plan gennem mange år. Om hans søn der var sengevæder og for gammel til at være det. Og så talte han varmt og ivrigt om noget der hed Heslelarsen. Det var nemlig ikke så lidt han var blevet hjulpet med sine skader hos Helselarsen.

Og sønnen var ikke længere sengevæder efter at have modtaget behandling hos Jørgen.

Jeg må indrømme, at jeg undrede mig stort over hvorfor jeg skulle høre om alt dette. Jeg skulle jo bare af med mit tastatur! På et tidspunkt holdt manden en pause, og sagde at han altså slet ikke vidste hvorfor han stod og fortalte mig alt det her, og at han på ingen måde var vant til at gøre reklame for andre. Og altså, “du ser slet ikke syg eller dårlig ud”. Haha, nej det var jo det. Det meste af en time senere fik vi sagt farvel og jeg smilede egentlig mest over denne spøjse oplevelse.

Nogle måneder senere fik jeg så konstateret en “reaktiv artrit” (midlertidig gigt som følge af paro virus i mit tilfælde).  Det gjorde ondt. Meget ondt. Og hvem popper så op i mit hoved? Helselarsen! Han kunne jo alt muligt i følge manden der hentede tastaturet. Det kom jeg simpelthen til at grine af, men besluttede at det jo nok var meningen at jeg skulle handle på det. Så. Jeg googlede navnet, kom ind på et website, bestilte en tid og kørte afsted til Helselarsen en dag i februar.

Det var på mange måder en syret oplevelse. Jeg anede ikke hvad der ventede mig, men jeg havde det bedre da jeg gik derfra. Jeg fik en meget venlig modtagelse af Jørgen, der stillede spørgsmål, tappede på min krop, trykkede på mig og stak nåle i hænder, knæ, fødder og nakke. Han konstaterede, at mit system svarede til en spøgelsesbillist på en motorvej. Han fik uden tvivl rettet op på rigtig meget under denne underfundige og virkningsfulde behandling.

I september måned var jeg forbi igen, nu uden gigt men bare med en trang til at få luftet ud i mit system efter et brud med en veninde jeg har kendt det meste af mit liv. Det var en meget virkningsfuld behandling, og jeg ved, at det ikke er mit sidste besøg hos Jørgen.

Og det startede alt sammen med et salg af et tastatur 🙂

Kh Charlotte Terkelsen

 

 

Leif Nyhus Christensen, Grenaa har skrevet følgende:

Hvordan akupunktur, laserstråler og vejrtrækningsøvelser + (kosttilskud som gurkemeje, prostasan og c vitaminer) har hjulpet mig.

Mit navn er Leif Nyhus Christensen, jeg er 75 år. I år 2018 måtte jeg på sygehuset i Randers med for lidt iltmætning, søvnapnø m.m. Det endte med en dobbeltsidig lungebetændelse samt blodpropper, en i hver lunge, og det gjorde, at jeg mistede ca. 40-45 procent af min lungekapacitet og min slidgigt blussede op i knæled, håndled. Det udviklede sig til ulidelig smerte. Dertil kommer nogen vanladningsproblemer. Min private læge kunne ikke hjælpe mig f.eks. knæsmerter, så mit livsindhold var efter egen mening på nulpunktet.

Jeg opsøgte så Helseklinikken i Gjerrild den 26.05.21 for om muligt at få det bedre. Jeg har på nuværende haft 11 konsultationer og i dag er jeg næsten smertefri, på nær lidt i højre knæ.

Ved konsultation/behandling og samtale med Jørgen Larsen (Helseklinikken i Gjerrild), og træning hver dag derhjemme, har jeg fået en forståelse af, hvad det betyder at gennemføre et koncept for at hjælpe på smerten. Jeg har fortsat balanceproblemer, men mit livsindhold er blevet bedre.

Bl.a. blev jeg anbefalet en vejrtrækningsøvelse hver dag., hvor jeg 30 gange suger luft helt ned i maven og puster ud. Derefter prøver jeg at holde luften inde indtil jeg ikke kan mere, og det gør jeg 6 gange. Til at begynde med kunne jeg holde luften i ca. 10 – 15 sekunder, men nu kan jeg holde luften i ca. 4 min. Når jeg har taget denne øvelse om morgenen tager jeg en tur på en halv time på kondicyklen.

Til sidst vil jeg lige sige, at hvis vi tænker os, man er i en boble og vil ud af en vej for at komme videre, så skal man ville det og gøre det, ellers kommer man ingen vegne. Jeg kan varmt anbefale Helseklinikken i Gjerrild og min motivation for det, er at jeg har fået det langt bedre.

Venlig hilsen

Leif Nyhus Christensen, Grenaa 21/9-2021

Må deles på www.helselarsen.dk og sociale medier