Book en tid

opkald

Slip dit ubehag, rygsmerter, idrætsskader, hovedpine, stress og meget mere.Telefon hverdag bedst mellem kl. 8.30 - 9.30
Chi-kung Workshop

Anbefalet læsning

Her kommer nogle gode bøger som vi syntes du skal læse. Du kan påvirke din underbevidsthed og dit sind på bedste vis ved at læse de rigtige bøger – Du får herved værktøjer til at få en mere positiv indstilling til alt i livet. Du er din egen lykkesmed, din computer kører jo kun med det input du giver den. Bøger, musik og bevægelse er en fantastisk måde at hjælpe din krop og sind til en bedre tilstand. Vi bør læse og lytte dagligt til inspirerende og positive kilder.

Helbred dit liv af Louise L Hay

En super bog, der hjælper med at få givet slip på dårlige oplevelser, det forkerte fokus. En hjælp til at få renset ud i dårlige tanker og energi. Du bliver hvad du tænker. Utrolig mange mennesker er blevet hjulpet fantastisk ved hjælp af denne bog. Alle har gavn af at læse den.

At blive rask igen – af Carl Simonton m.fl. (forlaget er Borgen)

Amerikansk psykolog der vejleder kræftramte i hvordan de kan udnytte tankens kraft. Super øvelser, fantastiske resultater og visualiseringsøvelser.

I 1970’erne påviste Simonton at 90% af alle kræftramte havde været ude for en traumatisk oplevelse 6 – 18 md. før diagnosen. Begivenheden udløste en tilstand af håbløshed, afmagt, hvor sorg, bitterhed, depression eller bekymring ligesom indkapslede den kroniske STRESS – og derved dannede grobund for dårlig immunforsvar og canser.

Tænk dig rask – en bog om kræft af Carsten Pedersen (forlaget Klitrose)

Vejen til kraft – Fastfood for sjælen – af Barbara Berger (Beam Team books)

Det Vågne menneske – en guide til sindets kraft- af Barbara Berger med Tim Ray

Barbara Berger er super god til at beskrive og fortælle hvordan tingene hænger sammen og hvordan vi hver især kan ændre vores liv ved at ændre vores tanker. Du vil modtage det du har fokus på – så sørg for at ha fokus på de rigtige ting i dit liv. Superlæsning. Kig også på www.beamteam.com – Barbara er mig en stor inpirationskilde.

Dit Liv i dine hænder af Jane Plant (Forlag Aronsen – kig på www.janeplant.com )

Jane Plant er en videnskabskvinde, der på egen krop har følt hvad forkert kost gør ved en. Hun trodsede selv alle odsene, havde kun fået max. 6 måneder og leve i og nu er det ved at være rigtig mange år siden (ca. 15 år siden). Bogen har fokus på kosten alene, en vigtig del for et optimalt immunforsvar. Væk med alle de ting der svækker kroppens energi og immunforsvar. Jane anbefaler alle at droppe især mejeriprodukter, tobak, alkolhol og forurenede fødevare – bogen har rigtig mange gode forslag til kostændring og det hele er selvfølgelig videnskabeligt dokumenteret – en nem bog at læse for alle, skrevet på et letforståeligt sprog men med rigtig mange henvisninger/referenser i.

Vejen til Energi af Lam Kam Chuen.

En fantastik god og simpel vejledning i chi kung. Der er masser af fine tegninger og beskrivelser. Bogen findes på mange sprog også dansk.

Syre – base balancen

Tryk på linket og læs mere her

skrevet af tidl. radiodoktor Carsten Vagn Hansen, noget alle burde læse.

Lao Tzu’s Tao Te Ching.

81 fantastiske digte. Tao Te Ching har således som en af de korteste, enkleste og samtidig mest nuancerede visdomsbøger fortsat almen værdi for enhver lystlæser, central værdi for enhver der interesserer sig for taoismen, og andre behandlere, der arbejder med traditionel kinesisk medicin – samt for vores patienter.

På dansk gendigtet af Hugo Hørlych Karlsen.

Lykken har tusind navne af Byron Katie.

Lev i harmoni med livet som det er.
1. Er det sandt ?
2. Kan du virkelig vide at det er sandt ?
3. Hvordan reagerer du når du tror på den tanke ?
4. Hvem ville du være uden tanken ?
Denne bog er et portræt af det vågne sind i aktion. Den er også Byron Katies respons på Tao Te Ching, den store kinesiske klassiker der er blevet kaldt den viseste bog der nogensinde er skrevet.

Zhan Zhuang and the search of Wu. Skrevet af Yu Yong Nian.

Ultimate secret of Internal Healing and Boxing Revealed.
Hele professor Yu’s grund ideer med Yi Quan.

Arbejdsglæde og begejstring. Hvor kommer det fra?

Stjernestunder – den kærlige dimension.
Skrevet af Lisbeth G. Petersen.

Hans hellighed Dalai Lama f.eks. Kunsten at leve lykkeligt.

Kolesterol skrevet af Dr. med. Uffe Ravnskov.

Myter og realiteter.
Vidste du …. at ældre mennesker med et højt kolesteroltal lever længere end ældre med et lavt ?

Din selvhelbredende kraft. Skrevet af Lissa Rankin.

Videnskabeligt bevis for at du kan helbrede dig selv