Book en tid

opkald

Slip dit ubehag, rygsmerter, idrætsskader, hovedpine, stress og meget mere.Telefon hverdag bedst mellem kl. 8.30 - 9.30
Chi-kung Workshop

Klinikkens historie

La Santa Sport med atletikfolkene Scan0001Lars I. Larsen etablerede Helseklinikken i Gjerrild i 1981. Dengang bestod behandlingen af Zoneterapi, blide manipulationsteknikker samt kostvejledning. Senere kom kinesiologi, akupunktur og irisdiagnose.

I Starten beskæftigede Lars sig meget med idrætsskader og problemer i bevægeapparatet og har haft et fint samarbejde med Sports Pharma i Vejle angående sportsprodukter, sportsskader og været behandler for dem og andre ved flere fodboldcups m.m.

Klinikken har udvidet et par gange og i februar 1987 fik Lars assistance af sin bror Jørgen. Vi var begge med til at etablere foreningen Praktiserende Akupunktører i 1991. Lars sad med i bestyrelsen de første år, og Jørgen var kasserer lige fra starten af og indtil marts 2000.

Har været ”mirakelmænd”/ massører på flere træningslejre med f.eks. atletikfolk på La Santa Sport, Sicilien og Warszawa badmintonspillere til Danish Open og All England Mesterskaberne.

Lars har undervist i idrætsskader (førstehjælp, behandling, genoptræning) på Axelsons Institut i København.

Vi har sammen arrangeret og afholdt kurser i idrætsskader og lægmandskiropraktik for andre behandlere.

Er instruktører i Zhan Zhuang Chi Kung, har hold samt arrangerer work-shops. Tager ofte ud på skoler og forskellige slags foreninger for at holde foredrag om idrætsskader, T.K.M. og alternativ medicin samt laver workshops i chi-kung (Zhan Zhuang Chi-kung).

Helseklinikken i Gjerrild har samarbejdet og haft tilsyn af lægerne Anders Korsgård og E. Bick.  1. januar 2008  stoppede tilsynet, da en lovændring medførte at akupunktører nu var fri for lægelig tilsyn.

Vi RAB godkendte akupunktører, hvilket gør at du kan få tilskud fra Sygesikringen DANMARK og flere forsikringsselskabers sundhedsforsikring.

Vi er medlemmer af Praktiserende Akupunktører, Medicina Alternative, May Day,
The Lam Tai Chi Chuan Association, Da Cheng Chuan Zhan Zhuang Chi Kung Research groups Danmark.

Sjovt stykke fra avisen i forbindelse med vores 25 og 30 års jubilæum i 2011/2012 :     http://stiften.dk/syddjurs/dobbelt-jubilaeum-paa-helseklinikken-i-gjerrild