Reaktioner

Reaktioner på akupunktur behandling

Det er helt naturligt, at der opstår visse reaktioner i kroppen efter en akupunktur behandling. Det er tegn på, at behandlingen har virket og startet en udrenselsesproces, således at kroppen er begyndt at helbrede sig selv.

Det er således ikke unormalt, at der kan komme en let opblussen af ens symptomer for en kort periode, for derefter at forsvinde igen stille og roligt. Symptomerne kan komme igen i behandlingsforløbet efter nogen tid, dog med formindsket styrke og forsvinder igen stille og roligt. Det er en hel naturlig helbredelsesproces, der især ses i meget kroniske problemer.

I de fleste tilfælde føles en forbedring af ens tilstand allerede efter første behandling, men der kan komme nogle reaktioner når udrenselsesprocessen er sat i gang, det kan f.eks. være:

Træthed, kortvarig utilpashed, svimmelhed, let kvalme, stærkt lugtende og farvet urin og afføring, prikkende og snurrende fornemmelser, humørsvingninger og forstyrrelser i menstruationscyklus for en kort periode.

For at afbøde reaktionerne tilrådes patienterne at hvile sig lidt efter behandlingen og drikke rigeligt med vand (evt. kogt vand eller kildevand), så de affaldsstoffer, der frigives i organismen nemmere kan skylles ud.

Lægeordineret medicin og behandling må ikke stoppes uden lægens tilladelse.

akupunktur

Book en tid

Slip dit ubehag, rygsmerter, idrætsskader, hovedpine, stress og meget mere.

Telefon hverdag bedst mellem kl. 8.30 – 9.30