Overgangsalder – Hedeture

Akupunktur er effektiv til at hjælpe kvinder der har problemer i deres overgangsalder. Ifølge den kinesiske medicin skal kvindes menstruation stoppe når kvinden fylder 49 år, og overgangsalderen starter. Men en del danske kvinder starter overgangsalderen markant tidligere. Der er også kvinder der har menstruation til godt forbi de 50 år.

Overgangsalderen er kendetegnet ved en del gener for kvinden, f.eks. kan nævnes voldsomme hedeture, humørsvingninger, nedsat sexlyst, tørre slimhinder, meget uglemæssig menstruation, koncentrationsbesvær, depression, hovedpine, søvnløshed.

Hvordan kan akupunktur hjælpe dig i overgangsalderen?


I Overgangsalderen er der en markant reduceret produktion af hormonerne østrogen og progesteron.

Ubalancen i hormonsystemet kan afhjælpes med akupunktur behandling.

Vi har fjernet rigtig mange kvinders gener ved overgangsalderen, hjulpet dem godt igennem overgangsalderen v.h.a. akupunktur, åndedrætsøvelser, banke øvelser og vejledning i urter og kost.

Patrick Power – Stress ramt

Da jeg kom til Jørgen var seriøst stresset og jeg kunne ikke se en positiv fremtid, for mig selv. Efter bare en session med Jørgen var jeg meget mere afslappet, og efter en uge, hvor jeg brugte teknikkerne selv, har jeg det langt bedre. Jeg er positivt overrasket over, hvor effektivt det har været og er.

Hilsen fra en glad og lettet
Patrick M. Powers
London UK