Graviditetsgener

Graviditetsgener – når graviditetstiden driller, så hjælper akupunktur

Vi hjælper hvert år rigtig mange kvinder gennem deres ellers problematiske graviditetstid med akupunktur. Når man er gravid, er det for de fleste af os lykkelige omstændigheder; men det er ikke alle der oplever graviditetstiden specielt spændende. Nogle oplever tiden som en daglig kamp,f.eks. en kamp med svær kvalme, opkast, mangel på energi, smerter og hævelser flere steder på kroppen, så kan akupunktur afhjælpe og mindske disse gener ganske fantastisk og gøre resten af forløbet meget lysere.

Under graviditeten oplever nogle kvinder voldsomt store hormonelle forandringer i kroppen. Disse hormonelle forandringer kan give en masse gener, andre kvinder går gennem graviditeten uden nogen gener. Akupunktur hjælper på at genskabe balancen i kroppen.

Med akupunktur har vi fine resultater med at afhjælpe følgende gaviditetsgener:

  • Kvalme med eller uden opkastning
  • Forstoppelse
  • Søvnbesvær
  • Smerter i underlivet, (pluk veer), smerter i lænden, -bækkenet i forbindelsemed bækkenløsning.
  • Åreknuder
  • Ødem, hævelser i kroppen
  • Kramper i benene, specielt læggene
  • Smerter i lænden med udstråling ud i balden og ned i benet/iskiassmerter

Vi benytter næsten altid både krops og øreakupunktur.

Normalt er der en hurtig effekt af akupunkturbehandlingen. Allerede efter første akupunkturbehandling er der oftest en stor lettelse af generne og mange oplever fuld effekt efter bare 3-4 behandlinger. Omfanget af generne spiller selvfølgelig ind, er der meget voldsom kvalme med opkast, så kan det være nødvendigt at behandle flere gange samme uge.

Har du spørgsmål så kontakt os – ring, vi hjælper dig gerne.

Læs om Patrick Powers historie – Stress ramt

Læs alle patienthistorier her

Da jeg kom til Jørgen var seriøst stresset og jeg kunne ikke se en positiv fremtid, for mig selv. Efter bare en session med Jørgen var jeg meget mere afslappet, og efter en uge, hvor jeg brugte teknikkerne selv, har jeg det langt bedre. Jeg er positivt overrasket over, hvor effektivt det har været og er.

Hilsen fra en glad og lettet Patrick M. Powers
London UK

Book en tid

Slip dit ubehag, rygsmerter, idrætsskader, hovedpine, stress og meget mere.

Telefon hverdag bedst mellem kl. 8.30 – 9.30