Book en tid

opkald

Slip dit ubehag, rygsmerter, idrætsskader, hovedpine, stress og meget mere.Telefon hverdag bedst mellem kl. 8.30 - 9.30
Chi-kung Workshop

Vi tilbyder behandling, workshops og foredrag Vi er blandt landets mest erfarne akupunktører Vi behandler alle aldre, små og store Vejen til energi og bedre helbred balance mellem krop og sind Chi Kung Workshop i skoven Vi er instruktører i Zhan Zhuang Chi Kung Helseklinikken i Gjerrild - balance i krop og sind

TENS

Elektroterapi

TENS (Transcutan Elektrisk Nerve Stimulation):

Ved at placere elektrodeplader henover udvalgte akupunkturpunkter på kroppen, ja så er det muligt at stimulere kroppen med elektriske impulser.

Man kan også placere elektropladerne på et ømt triggerpunkt, en spændt muskel og derved få den afspændt eller på svag muskel for at styrke den. Det smarte ved næsten alle nye TENS apparater er, at de hele tiden skifter polaritet og at man selv kan vælge hvilken frekvens man ønsker at bruge. De forskellige frekvenser har forskellig virkning på kroppen.

Vore muskler kan sammenlignes lidt med badunerne på et telt, de skal helst alle have samme spænding og styrke, så står teltet bedst fast. For løse baduner medfører jo et ustabilt telt.

Det handler om at få kroppens energi i ballance. Elektroterapi kan være en super måde at aktivere kroppens akupunkturpunkter på.